H Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Κολέτσα από την εκπομπή του Λιάγκα

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να προκαλεί» είπε η τηλεκριτικός

Kαλεσμένη στην εκπομπή «ΕΔΩ» που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ βρέθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη λίγες ώρες μετά το «κόψιμο» της εκπομπής «Late Night» και μίλησε για τον κανιβαλισμό που έχει δεχτεί ο Γιώργος Λιάγκας όλον αυτό τον καιρό.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να προκαλεί αντιδράσεις και νομίζω ότι δεν πιέστηκε, με την έννοια ότι δεν ξαφνιάστηκε με αυτό που έζησε, αλλά κάποια στιγμή ως ομάδα προβληματιστήκαμε και λέγαμε δεν είναι δυνατόν. Λέγονταν πράγματα που δεν υφίστανται» είπε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός που βρίσκονταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1, και έφερε ως παράδειγμα το περιστατικό με την αποχώρηση της Κολέτσα από την εκπομπή του.

 

«Ακόμα και με την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα, ακούστηκαν τέρατα τα οποία δεν ισχύουν. Ο Γιώργος έχει το βίντεο. Θα μπορούσε αν ήθελε, να το παίξει. Δεν το έκανε. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που θα πατήσει σε έναν άνθρωπο και σε έναν καλεσμένο για να τον εκθέσει. Είναι πολύ ευγενικός. Εγώ ήμουν παρούσα σε όλο αυτό και την άλλη μέρα είδα να λέγονται τέρατα και ανυπόστατα πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top