Keep Running: "Μετά την τύφλωση πήρα δύναμη για να τρέξω στον μαραθώνιο"

Συνεχίζουμε να τρέχουμε κάθε Παρασκευή στις 22:00, με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου

H κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης, σε μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου.

Όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας, συνεντεύξεις πρωταθλητών, αθλούμενων, προπονητών και διατροφολόγων, καθώς και όλες οι ελληνικές συμμετοχές στους διεθνείς μαραθωνίους και στα μεγάλα δρομικά events ανά τον κόσμο, μόνο στην Web TV του Star.

Στην εκπομπή της Παρασκευής φιλοξενούμε δύο πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους!
Μαζί μας στο στούντιο είναι ο τυφλός μαραθωνοδρόμος Χρήστος Ζώτος και η μαραθωνοδρόμος και συνοδός του Μαριλένα Αθανασιάδη, οι οποίοι δίνουν μαθήματα ζωής. 
Μαζί πάμε μία βόλτα στο Μαραθώνιο της Βοστώνης 2018 και βλέπουμε τους κορυφαίους Αμερικανούς δρομείς που θα τρέξουν στην διοργάνωση. 
 Και επειδή, όπως θα έχετε καταλάβει, μας αρέσει να έχουμε πρότυπα σπουδαίους αθλητές, κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον καταπληκτικό αθλητή Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ και βλέπουμε τις αξέχαστες στιγμές που μας έχει χαρίσει.
Όπως κάθε εβδομάδα, η Μαρία Πολύζου μοιράζεται μαζί μας μοναδικές προπονητικές συμβουλές, βλέπουμε μαζί τους κυριότερους διεθνείς μαραθωνίους του προηγούμενου σαββατοκύριακου και παίρνουμε δύναμη από το μήνυμα της εβδομάδας, το οποίο αυτή τη φορά έρχεται από την σπουδαία μαραθωνοδρόμο Κάθριν Σουίτσερ.

Πάρτε μία γεύση… λίγων χιλιομέτρων από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομή εδώ!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Τρέξτε μαζί μας, γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε… τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top