O τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το Nomads - «Όλο αυτό με έχει κουράσει...»

Δείτε τι συνέβη

Ο κακός χαμός γίνεται στο Nomads! Η Χριστίνα Κολέτσα έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως δεν αντέχει άλλο τις τεταμένες σχέσεις που υπάρχουν και ήρθαν στην επιφάνεια μετά τον καβγά για το επιπλέον πιάτο ρύζι που έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα της Τετάρτης, οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους σε υψηλούς τόνους με τα "καρφιά" να πέφτουν βροχή!

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε ένα κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητάμε πράγματα που είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι εδώ πέρα να γελούσαμε… Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ! Υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτή που θέλω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα εγώ να αποχωρήσω!», ανέφερε αφήνοντάς τους όλους κάγκελο! 

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να φύγει προσωρινά από τον χώρο και να σκεφτεί ξανά όσα είπε, ώστε να του ανακοινώσει την τελική της απόφαση λίγο αργότερα! 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top