Η σούπερ μαμά “Wonder Woman”! Από «Μις Ισραήλ» κομάντο του ισραηλινού στρατού

H αποκαλυπτική Gal Gadot

Η Gal Gadot «μάγεψε» κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της στην ταινία «Justice League». Μία επιτυχία που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια δεν είχε τολμήσει να σκεφτεί.

«Νομίζω πώς είναι περίεργο οι άνθρωποι να ξυπνούν το πρωί και να λένε ‘’είμαι είδωλο’’! Όχι , δεν είμαι έτσι. Βάζω πλυντήριo. Μαγειρεύω όπως όλες οι γυναίκες», δήλωσε η ηθοποιός.

Στα κινηματογραφικά πλατό μαζί με τον Ben Affleck  ως Batman στρατολογούσαν υπερ-ήρωες για να καταπολεμήσουν την έλευση ενός παντοδύναμου κακού  που απειλούσε  να μετατρέψει τη Γη σε κυριολεκτική κόλαση. Στο σπίτι της , κυνηγούσε ως σούπερ-μαμά  τις δύο κόρες της .

«Δεν άνοιγα τις σαμπάνιες μαζί με την ομάδα μου.Ήμουν σπίτι με το μωρό μου. Προσπαθούσα να τα καταφέρω με τις δύο κόρες μου», πρόσθεσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το βιογραφικό της εντυπωσιακό . Ήταν κομάντο του ισραηλινού στρατού. Το  2004 κέρδισε τον τίτλο «Μις Ισραήλ» , κάτι που δεν ήθελε καθόλου. Στα Μις Υφήλιος υποκρίθηκε πώς δεν μιλά αγγλικά.

Ύστερα σπούδασε στη νομική. Έγινε μαμά. Παντρεύτηκε, χώρισε.  Πέρασε στο χώρο της μόδας και από εκεί την κέρδισε η μεγάλη οθόνη.

Δείτε βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top