Έμειναν speechless στο "Πρωινό" με τη συνέντευξη του Σφακιανάκη: «Φαίνεται πόσο φασίστας είναι μόνο και μόνο... »

Όσα ειπώθηκαν on air για τον τραγουδιστή

Χαμός έγινε στο «Πρωινό» με τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο Late Night Show και για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο επίκεντρο με τις δηλώσεις του.

Για τη Χρυσή Αυγή

«Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή. Αριστερή είναι η Χρυσή Αυγή. Οι αντιστασιακοί του σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή!»

Για τη Δέσποινα Βανδή

«Δεν έχω ξαναμιλήσει με τη Δέσποινα Βανδή. Επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη. Όταν κάνεις λάθος επιβάλλεται να ζητάς συγγνώμη. Οι απόψεις οι πολιτικές με την εργασία μας τι δουλειά έχουν; Σαφώς και με προσέβαλε»

Για τους ομοφυλόφιλους

«Οι ομοφυλόφιλοι βίαια προσπαθούν να περάσουν πράγματα. Έχουν έλλειψη δικαιωμάτων; Όχι. Θέλουν να αποκτήσουν κάτι το οποίο δεν είναι ανάγκη να το έχουν. Είναι εγκληματικό να κάνουν παιδί. Δύο άντρες μεγαλώνουν ένα παιδί. Το παιδί αυτό από που βγήκε; Από μία γυναίκα. Είμαστε δύο πατεράδες, μεταξύ μας κάποιος κάνει τη μαμά. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους. Δεν πρέπει όμως με τίποτα οι πράξεις σου να βλάψουν έναν άνθρωπο. Δεν πρέπει ούτε να υιοθετούν. Το παιδί επιβάλλεται να μεγαλώσει με τα δύο φύλλα. Επιβάλλεται!Λόγω φύσεως! Αν θες να πας παρά φύση κάνε το νταηλίδικα. Δυστυχία μεγάλη αν τύχει στα παιδιά μου, αλλά το αγαπώ το παιδί μου. Αν το παιδί μου τώρα μου πει «μπαμπά θα πάω να υιοθετήσω ένα παιδί με τον σύζυγό μου», θα του πω «ρε σεις, καθίστε εκεί στο κρεβάτι σας και αφήστε ήσυχο το παιδάκι στη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Το παιδάκι σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι θα γίνει ομοφυλόφιλος».

Οι συνεργάτες της Φαίης μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

 «Όταν ένας άνθρωπος λέει σε τόση λίγη ώρα τόσες πολλές φορές τη λέξη «επιβάλλεται», φαίνεται πόσο φασίστας είσαι μόνο και μόνο από αυτό. Είναι τόσο φασιστικό να λες επιβάλλεται» είπε πρώτος ο Κώστας Τσουρός.

Έξαλλη η Κλεοπάτρα Πατλάκη, είπε: «Συγγνώμη Νότη Σφακιανάκη, αλλά οι αντιστασιακοί σε αυτόν τον τόπο εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός».

 «Μεγάλη δυστυχία είναι ένα πρόβλημα υγείας. Δηλαδή, μας ακούει και ο Θεός! Υπάρχουν γονείς που χαροπαλεύουν τα παιδιά τους και εσύ λες είναι μεγάλη δυστυχία αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο. Δεν ξέρω τι είναι σωστό, τι είναι λάθος, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα δεν μπορώ να μιλήσω απόλυτα γιατί δεν ξέρεις και τι ακριβώς έχει συμβεί σε κάτι. Αλλά, μεγάλη δυστυχία για μένα είναι ένα θέμα υγείας και αυτό είναι αντικειμενικό νομίζω. Εάν τα παιδιά του τού πουν ότι είμαστε ζευγάρι και θα υιοθετήσουμε δεν λες πηγαίνετε στο κρεβάτι σας και αφήστε το παιδάκι ήσυχο. Δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος, επειδή έχει αυτή την ερωτική επιλογή το μόνο που τον νοιάζει στη ζωή του είναι το κρεβάτι. Είναι σαν να λέει ότι τους ομοφυλόφιλους το μόνο που τους νοιάζει όλη μέρα είναι το σεξ. Δεν είναι έτσι» είπε η Φαίη Σκορδά. 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top