Νατάσα Καλογρίδη: Η έκπληξη που την έκανε να τσιρίξει από χαρά!

Η ανθοδέσμη από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Καλεσμένη στο Πρω1νό, ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης, η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία αποχώρησε από το Nomads.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης την περίμενε μία έκπληξη. Ποια ήταν αυτή; Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος εισέβαλε στο πλατό και της προσέφερε μία τεράστια ανθοδέσμη, ενθουσιάζοντάς την.

Η ηθοποιός έβγαλε ένα δυνατό ουρλιαχτό, και αμέσως ρίχτηκε στην αγκαλιά του. Ο Παναγιώτης είπε ότι ήταν ο άνθρωπός του, ενώ η παρέα του Πρωινού τους τσίγκλησαν, με αφορμή την ατάκα του τελευταίου για την ηλικία τους.

«Δεν χρειάζεται κανείς να παίρνει το μέρος μου. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα και θα σας πω και το εξής: Δεν παρεξηγήθηκα. Δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα. Εμένα μου αρέσει η σικ συμπεριφορά και αντιμετώπιση των πραγμάτων. Θεωρώ ότι είναι αγένεια να μιλά κανείς για την ηλικία μιας γυναίκας. Κι επειδή η γυναίκα έχει δεχτεί το μεγαλύτερο ρατσισμό από όλες τις μειονότητες για το αν είναι ξανθιά, ψηλή, παχουλή, είναι out of order για μένα. Δεν τον παρεξηγώ», είπε η Νατάσα Καλογρίδη βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Όσο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δήλωσε: «Δεν μίλησα για ηλικία. Για ηλικία μίλησε ο Γρηγόρης. Εγώ είπα ότι έχει την καριέρα της και τα κορίτσια δεν είπαν τίποτα. Μπερδεύονται και πιάνονται από τις λέξεις μου και βγάζουν άλλα. Γιατί αυτό τους βόλευε. Ο Γρηγόρης κάνει τη δουλειά του. Δεν γίνεται εγώ να λέω ένα πράγμα και να βγαίνουν 15 από αυτό. Μιλάμε straight. Ή καταλαβαίνουμε αυτά που λέμε ή δεν τα καταλαβαίνουμε και ακούμε ό,τι θέλουμε.»

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top