«Στη φωλιά των Κου Κου»: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε πρώτη φορά για την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ

’’Περισσότερο με δίδαξε, παρά με ενόχλησε η ιστορία’’

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Δευτέρας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησε πρώτη φορά για την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο, αλλά και τα νέα του σχέδια.

«Είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ. Η απόλυσή μου από τον ΣΚΑΪ ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, να έρθω σε επαφή με τον εαυτό μου και τα πράγματα που πραγματικά μετράνε. Το να μην είσαι σε αυτή την καθημερινή υποχρέωση μίας πόζας, μπορεί να είναι ευεργετικό για την ψυχούλα του ανθρώπου. Ευπρόσδεκτο είναι!

Όπως θα ήταν και το να μην κάνω διάλειμμα, αρκεί να κάνω αυτό που κάνω όπως ξέρω να το κάνω εγώ! Περισσότερο με δίδαξε, παρά με ενόχλησε η ιστορία. Η ενόχληση είναι προϊόν του εγωισμού. Είχα ενταχθεί σε ένα σύστημα, το οποίο δεν μπόρεσε να αντέξει κάτι που ειπώθηκε. Το πρώτο κομμάτι της εκπομπής έκανε 19 και 20, αν η υπόλοιπη έκανε 14,5%, εκεί έδινα την ψυχή μου. Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γιώργος Λιάγκας είναι εξαιρετικοί. Και πολύ τίμιοι άνθρωποι. Η πρόταση δεν κάλυψε τις ανάγκες μου, και δεν εννοώ τις οικονομικές ανάγκες μου.

Έφυγα από τον ΣΚΑΪ, επειδή επέμεινα σε ένα ρεπορτάζ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που συμβαίνει, και όχι τα περιφερειακά. Δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία, όπως την εννοούμε στην Ελλάδα, που σου βουλώνει το στόμα. Ευχαριστώ τα κανάλια για τις προτάσεις που μου έκαναν! Αλλά ξέρετε πως, όταν αναλαμβάνεις ψυχαγωγική εκπομπή, με τους ιδιοκτήτες να σου λένε να δείχνεις ωραίες κοπέλες και χαρούμενα θέματα, δεν μπορείς να γυρίσεις τη συζήτηση σε κάτι πιο σοβαρό! Από δύο κανάλια, και σε συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, υπήρξε επίσης μία πολύ τιμητική πρόταση.

Δεν θα πω το «ναι» στο «όλοι σε θέλουν και δεν πας πουθενά». Έχω τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να κάνω ραδιόφωνο, και να ξεκινήσω σε μία καθημερινή εφημερίδα, και να κάνω ταξίδια και ρεπορτάζ. όταν έρθει κάποιος, εμπιστευθεί τον επαγγελματισμό μου, και δεν θέλει να βγαίνω δεμένος με χειροπέδες, πολύ ευχαρίστως, να μιλήσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το παραπάνω βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top