Το star.gr με κάμερα 360° στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του Fashion Workshop - Συγκινημένη η Βίκυ Καγιά

"Οι σπουδαστές μας μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους με ένα διεθνές πτυχίο"

Το star.gr  στα παρασκήνια του Fashion Workshop

Χρησιμοποιώντας τα βελάκια πάνω αριστερά στο βίντεο 360°, μπορείτε να πλοηγηθείτε στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας των σπουδαστών του Fashion Workshop Mod' Art International της Βίκυς Καγιά. Θα δείτε την πυρετώδη προετοιμασία των μοντέλων, την ώρα που οι κομμωτές επιμελούνται τα χτενίσματά τους και οι ενδυματολόγοι βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα ρούχα, ώστε όλα να είναι τέλεια. Δείτε ακόμα πώς μεταμορφώνεται ο χώρος του Χρηματιστηρίου σε catwalk.

Περνώντας από την οδό Σοφοκλέους, καταλάβαινες από χιλιόμετρα ότι κάτι συνέβαινε στο Παλιό Χρηματιστήριο. Κόσμος συγκεντρωμένος, με μοδάτα ρούχα και ανεβασμένη διάθεση, περίμενε να ξεκινήσει η επίδειξη μόδας των τελειόφοιτων του Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά.

Το star.gr βρέθηκε στα παρασκήνια της ιδιαίτερης αυτής επίδειξης και σας μεταφέρει με κάμερα 360° την ατμόσφαιρα, τον αναβρασμό, τη δημιουργία και το άγχος που επικρατούσαν στον 1ο και 2ο όροφο του Παλιού Χρηματιστηρίου.

Χρησιμοποιώντας τα βελάκια πάνω αριστερά στο βίντεο 360°, μπορείτε να πλοηγηθείτε στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας των σπουδαστών του Fashion Workshop Mod' Art International της Βίκυς Καγιά και να δείτε την πυρετώδη προετοιμασία των μοντέλων. 

«Βρισκόμαστε στο Παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης NGFL, που αγκαλιάζει νέους σχεδιαστές και σχολές μόδας, που θέλουν να δείξουν τη δουλειά τους» ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο star.gr. «Θελήσαμε να πάρουμε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση γιατί οι απόφοιτοί μας θα μπορούν αργότερα να δείξουν εκεί τη δουλειά τους».

«Eίμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι γιατί θα δείξουν τη δουλειά τους οι δευτεροετείς μας, οι οποίοι αποφοιτούν. Το Fashion Workshop έχει περάσει σε μια νέα εποχή από πέρυσι, λέγεται Fashion Workshop Mod’ Art International. Γίναμε το παράρτημα της Mod’ Art International στην Ελλάδα. Η Mod’ Art είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο μόδας στη Γαλλία. Οι φοιτητές μας έχουν τύχη γιατί εμείς έχουμε κατακτήσει γι’ αυτούς ένα διεθνές πτυχίο, το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα φτερά τους παντού. Αυτό είναι πάρα πολύ συγκινητικό, ειδικά για μένα που είμαι άνθρωπος της μόδας από τα 14 μου συνυπολογίζοντας την κάμψη και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί η μόδα τα τελευταία χρόνια» πρόσθεσε περήφανα η Βίκυ.

«Οι σπουδαστές έδειξαν, λοιπόν, τις δουλειές τους, τη δική τους κολεξιόν, με μίνιμουμ 5 ρούχα ο καθένας. Φέτος, είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε και κάποιους τελειόφοιτους που ήδη έχουν κάνει καριέρα στη μόδα, έχουν τις σειρές τους, τις εταιρείες τους, κι έδειξαν τη δουλειά τους για πρώτη φορά στο ντεφιλέ αποφοίτησης του Fashion Workshop».

 

 

 

Λίγο πριν την έναρξη του show, η ένταση κορυφώνεται, τα φώτα χαμηλώνουν, τα κορίτσια σχηματίζουν μια γραμμή στα παρασκήνια και είναι έτοιμα να βγουν στην πασαρέλα. Η Βίκυ, στον εναρκτήριο λόγο της, τονίζει το πόσο σημαντικό είναι ότι οι σπουδαστές της σχολής αποφοιτούν, έχοντας διεθνές πτυχίο, αναφέρεται στους καθηγητές και το πρόγραμμα της σχολής και υπογραμμίζει ότι όλοι κρατούν επαφή με τους φοιτητές, ακόμα και μετά την αποφοίτησή τους.

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top