Άλλα βλέπαμε στο Instagram και άλλα συνέβαιναν στην πραγματικότητα με Μενεγάκη και Λιανό - Η επίμαχη ΦΩΤΟ

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ωραία Ελένη

Η Μενεγάκη, ο Λιανός και η απόλυση

Όταν ανέβηκε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιανού με την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram στις 6 Σεπτεμβρίου, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία τους στην εκπομπή «Ελένη», η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική και ας έγραφε η παρουσιάστρια για ...αγάπες! 

«Πάντα να μου κάνεις τέτοιες εκπλήξεις! Όπως σήμερα! Σ’ αγαπώ», είχε γράψει η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας .

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στην Μενεγάκη – Πως είναι οι σχέσεις τους

Ο πρώην συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα, ότι εκείνη την ημέρα όχι απλά δεν επισφράγισαν τη συνεργασία τους, αλλά «χώρισαν» οριστικά επαγγελματικά. 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιανός: Μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Μενεγάκη- «Μας ξεπάστρεψε…»

Σε ερώτηση για τη φωτογραφία που άναψε φωτιές, ο Γιώργος  Λιανός, είπε χαρακτηριστικά «Τη φωτογραφία "αρραβώνα" λες; Εκείνη τη μέρα πήγα να υπογράψω την απόλυσή μου. Και μέσα σε 12 ώρες ήμουν ήδη σε άλλο project. Από σπόντα. Πάντα έτσι γίνεται στην τηλεόραση. Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι ψάχνουν έναν νέο άντρα με κωμικό ταλέντο. Απάντησα «εγώ είμαι αυτός». Κι έτσι βρέθηκα σε κάτι που γουστάρω τρελά. Το σόου είναι ένας λόγος που κάνουμε αυτό το επάγγελμα».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στο νέο επαγγελματικό βήμα του. «Στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”  θα είμαι αρκετά δραστήριος ως παρουσιαστής. Θα κάνουμε κάτι διαδραστικό» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας ακόμη μια αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

«Στην Ελένη Μενεγάκη χρωστάω το “Ι.Χ. Καραόκε”, ήταν μια δική της ιδέα και μου άρεσε πάρα πολύ ως project», συμπλήρωσε.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top