Το «δύσκολο» καλοκαίρι της Μενεγάκη: Γιατί της γκρινιάζουν τα παιδιά της;

Δείτε το βίντεο

Είναι παρουσιάστρια, αλλά πάνω από όλα είναι μαμά.

Η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά και να ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει πολύ άμεσα και για την εκπομπή της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ακούει παράπονα στο σπίτι, που λείπει τόσες ώρες και που δεν πέρασε το καλοκαίρι με τα παιδιά της, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσιάστρια του Alpha, στο πλαίσιο της παρουσίασης προγράμματος του σταθμού του Φαλήρου, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρεμιέρα της και τα όσα… ακούει στο σπίτι!

«Τα παιδάκια μου έκαναν πολλά παράπονα τον Ιούλιο ότι είμαστε λίγο διαλυμένοι, άλλοι διακοπές από εδώ, άλλοι από εκεί και η μανούλα στην Αθήνα, γιατί ήμουν εδώ, εκτός από δύο μικρές εξορμήσεις. Τους είπα το εξής: Παιδιά, όπως όταν εσείς πάτε στο σχολείο και μια χρονιά δεν είναι η καλύτερή σας και πρέπει την επόμενη να τα δώσετε όλα, έτσι και η μανούλα φέτος πρέπει να δουλέψει πολύ», είπε η «ωραία Ελένη».

Και συνέχισε: «Και για αυτό δεν είμαι κοντά σας όπως παλιότερα δυο μήνες να γυρνάμε τις παραλίες, και για αυτό φέτος το χειμώνα θα είναι λίγο πιο κουραστικά. Αλλά από του χρόνου μπορεί όλα να επανέλθουν όπως ήτανε! 2 Οκτωβρίου θα είμαστε στον αέρα! Θέλω να σας πω ένα μπράβο και ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και συνέχεια, να είστε πάντα η γλυκιά μας καλημέρα! Καλή μας αρχή!».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top