Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη φορά μιλάει για τη νέα της εκπομπή – «Δεν αντέχω τις μεγάλες αλλαγές,όμως,η ζωή σε οδηγεί σε μεγάλες ανατροπές»

Δείτε το βίντεο

Με φόντο την Ακρόπολη το βράδυ της Πέμπτης έγινε η παρουσίαση προγράμματος του Alpha!

Ανάμεσα στους παρουσιαστές του σταθμού ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνοδευόταν από τον συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μπορεί να μην έκανε δηλώσεις στις κάμερες, αλλά έδωσε μια συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την νέα της εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Παραιτήθηκε ξαφνικά κι άλλη συνεργάτιδά της!

Η Ελένη αποκάλυψε ότι θα δούμε νέα πρόσωπα και πράγματα και τόνισε ότι νιώθει πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για ν’ αλλάξει πολλά πράγματα στην εκπομπή της. Μάλιστα, είπε πως κάθε χρόνο έκανε αλλαγές, αλλά δεν ήταν τόσες πολλές έτσι ώστε να προκαλέσουν αίσθηση.

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτές τις αλλαγές τις είχε στο μυαλό της και τις επεξεργαζόταν από πέρυσι τον χειμώνα.

«Δεν ξεκουράστηκα πολύ το καλοκαίρι, ήμουν αλλιώς μαθημένη παλαιότερα, αλλά δεν πειράζει. Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Σημασία έχει ότι έχω γυρίσει, μαζί με την καινούρια ομάδα της εκπομπής, μια και τα περισσότερα πρόσωπα έχουν αλλάξει και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι πιο φρέσκο, λίγο διαφορετικό… Αλλά εντάξει, η Ελένη είναι πάντα Ελένη.

Ακόμα ψάχνω μάγειρα και αν υπάρχει κάποιος που ακούει και με προλάβει -γιατί θα ψάχνουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα, Τρίτη- με πολύ χαρά θα τον δω από κοντά.

Το έκανα πάντα (σ.σ. τις αλλαγές) με πιο μικρές πινελιές. Αυτή τη φορά, απ’ ό,τι βλέπετε τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είμαι ο άνθρωπος ο οποίος αντέχει τις μεγάλες αλλαγές. Όμως, καμιά φορά η ίδια η ζωή σε οδηγεί σε μεγάλες ανατροπές. Για μένα, λοιπόν, αυτό που μου συμβαίνει από την προηγούμενη σεζόν -αυτό που θα παρουσιάσουμε τώρα είναι μια προετοιμασία από την άνοιξη, να μη σου πω από τον χειμώνα- θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει. Είναι μια νέα προσπάθεια και πιστεύω ότι και ο κόσμος θα την δει πολύ θετικά, με αγάπη» ανέφερε, στην κάμερα του Happy Day. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top