Δεν κρατιέται πλέον ο Ντάνος με το Instagram: Έκανε και την πρώτη live μετάδοση!

Δείτε το βίντεο με το μήνυμά του προς τους θαυμαστές του και όσους- όσες έστειλαν μηνύματα

Σε «φαν» του Instagram φαίνεται ότι μετατρέπεται ο μεγάλος νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, αν και παραδέχεται ότι δεν είναι ακόμη καλός γνώστης της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων της, μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το τρόπαιο  του τηλεοπτικού διαγωνισμού  

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν το έχω με το Instagram»,  ανέφερε στo live ο Ντάνος   ο οποίος ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και τα μηνύματα  και διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να απαντήσει σε όλους.  «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα γιατί διαβάζω ακόμη τα μηνύματά σας και είναι μεγάλη ανάγκη για εμένα να σας απαντήσω» τόνισε.     

«Λίγη υπομονή και λίγη κατανόηση αν μπορείτε,  γιατί θα χρειασθούμε λίγο χρόνο», ανέφερε ακόμη  στο live ο Ντάνος,  ο οποίος αποκάλυψε ότι θα αγοράσει άλλη συσκευή, με μεγαλύτερες δυνατότητες, ενώ δείχνοντας το τρόπαιο του διαγωνισμού είπε:    

 «Χίλια ευχαριστώ και πάλι, αυτό εδώ είναι το  μισό δικό σας και δεν είναι μια κούπα απλά αλλά μια ηθική ικανοποίηση και ένα μεγάλο γκολ με πάσα δικιά σας».

Όπως κατέληξε,  θα μπορούσε  να μιλάει για πολύ ώρα αλλά θέλει να το κάνει σωστά. «Τελικά είμαι άσχετος,  τι να κάνω;» αναρωτήθηκε χιουμοριστικά, ενώ  μετέφερε  και τους χαιρετισμούς της μητέρας του προς τους θαυμαστές  του και όσους του έστειλαν μηνύματα!        

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top