Survivor Πανόραμα: «O Χρανιώτης σκούπιζε τα κουτάλια στην κοιλιά του» - Η απίστευτη περιγραφή του Κοκκινάκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έχουν στη διάθεσή τους κουζινικά τα οποία και τα μόνο διαθέσιμα «εργαλεία» που έχουν για να μαγειρέψουν και να μην… πεθάνουν της πείνας. Και ανάμεσα στις μοιρασμένες αρμοδιότητες στην παραλία του Survivor είναι και αυτή του να πλένονται τα εν λόγω σκεύη.

«Ο Χρανιώτης είναι η καλύτερη νοικοκυρά στην παραλία. Δεν του παίρνεις κατσαρόλα να καθαρίσεις για κανένα λόγο, είναι αποτελεσματικός.» είπε ο Μπο 

Ωστόσο, όπως περιέγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης, καλεσμένος επίσης στην εκπομπή Survivor Panorama, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Χρανιώλας είχε κάνει κάτι… πρακτικό για εκείνον, αηδιαστικό για τους άλλους.

Τι ήταν αυτό; Κάποια στιγμή, ο «Διάσημος» κρατούσε ένα κουτάλι και του έπεσε κάτω. Αλλά θεώρησε φρόνιμο να το σηκώσει, να το σκουπίσει στην κοιλιά του και να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει.

«Από την ημέρα που άρχισε να πλένει ο Χρανιώλας χάσαμε κουτάλια, πιρούνια τα πάντα. Είναι καλός γενικά αλλά εγώ ήμουν σχολαστικός με αυτά. Μια μέρα μάλιστα ήμουν εγώ με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη και θα τρώγαμε κι έπεσε ένα κουτάλι και το έπιασε ο Χραν και το σκούπιζε στην κοιλιά του και του λέω τι κάνεις; και μου λέει το σκουπίζω για να φάω και κοιταχτήκαμε καλά καλά με τον Ντάνο είχαμε μείνει. Θεώρησε πως να το σκουπίσει με την κοιλιά του σήμαινε πως το καθάρισε το ίδιο με το να το πλύνει στο χέρι», είπε.

Από την άλλη, οι υπόλοιποι τον…  σιχάθηκαν και ήταν πιο προσεκτικοί μαζί του από εκείνη τη στιγμή και έπειτα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top