Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε με πόσα χρήματα αμείβεται!

Τα σχόλια στην εκπομπή «Happy Day»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του  αποκάλυψε πόσα χρήματα  παίρνει αλλά ποια είναι η σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα.

 «Ακόμη παίρνουμε καλά λεφτά θεωρώ. Όταν κάποιος παίρνει 2500, 3 χιλιάρικα, 4, θεωρώ ότι είναι καλά. Εκεί κυμαίνομαι, ναι, δεν είναι μυστικό να το πούμε! Δεν είμαι ο ακριβοπληρωμένος, παρότι ήμουν στους πρώτους σταθμούς. Έχουμε τζάμπα ρούχα, τραπέζια, στάδια. Με τον Λιάγκα είμαστε στην πιο ώριμη φάση της φιλίας μας, αλλά δεν είμαστε κολλητοί πια. Η δουλειά αυτή δεν είναι για φιλίες!» είπε ο παρουσιαστής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, το πρωί της Τρίτης, σχολίασαν την δήλωση του Δημήτρη.

Αρχικά, η Σταματίνα δήλωσε:«Ο Δημήτρης έπαθε αυτό που παθαίνει επειδή είναι πολύ ανοιχτός και δεν θέτει προαπαιτούμενα για τις συνεντεύξεις!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Έπαθε Σημίτη!»  και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Πιστεύετε ότι παίρνει 4000 καθαρά, το 2017;»

«Δεν βάζει και του ραδιοφώνου, ήμουνα και εγώ εκεί, και δεν δίνει τίποτα φοβερά πράγματα!» είπε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Παπανώτας υπογράμμισε: «Κι αυτός δεν έχει αφήσει κάλεσμα για κάλεσμα!», με τον Χάρη Λεμπιδάκη να αποκαλύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επωνύμων να έρχονται τζάμπα.

«Έχει έρθει επώνυμη κυρία, έχει απαιτήσει να μην πληρώσει και έχει φύγει από την πίσω πόρτα χωρίς να πει και ευχαριστώ!» τόνισε ο δημοσιογράφος. «Ούτε στον παρκαδόρο δεν αφήνουν πέντε ευρώ!» κατέληξε.

Δείτε τι σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top