Ο Πολυχρονίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ στο star.gr: «Έκανα την γυναίκα μου φίλη με την Τζούλια για να γλιτώσω την παντόφλα»

«Κάποιοι άνθρωποι όταν βγαίνουν στο γυαλί γίνονται κάποιοι άλλοι» είπε ο παρουσιαστής

Ο Πολυχρονίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ στο star.gr: «Έκανα την γυναίκα μου φίλη με την Τζούλια για να γλιτώσω την παντόφλα»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» που προβάλλεται καθημερινά στις 18:50 στο Star σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, μίλησε στο star.gr για το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου προγράμματος.

«Μετά από τρεις σεζόν και οδεύοντας προς την τέταρτη έχω κατασταλάξει πως το μυστικό του συγκεκριμένου τροχού της τύχης είναι ο συνδυασμός του σπιτιού στο οποίο φιλοξενείται δηλαδή το Star και οι άνθρωποι που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι νομίζουν πως είμαι εγώ μόνο και η Τζούλια Νόβα. Μεγάλο λάθος γιατί είμαστε πενήντα άνθρωποι που δουλεύουμε γι’ αυτό.  Η επιτυχία ξεκινάει από την μακιγιέρ μέχρι το γραφείο τύπου που προβάλλει τη δουλειά μας. Αν κάτι από αυτά δεν λειτουργούσε καλά δεν θα είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στον “Τροχό της Τύχης” μου βγαίνει ο πιο ανθρώπινος και καλός μου εαυτός. Νιώθω πως είμαι σπίτι μου και διεκπεραιώνω τους κανόνες κάποιου επιτραπέζιου παιχνιδιού.  Δεν νιώθω ότι δουλεύω» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Πριν από αυτό υπήρξα δημοσιογράφος. Είναι πιο δύσκολη η ψυχαγωγία. Τόσα χρόνια έλεγα γιατί κάποιοι άνθρωποι όταν βγαίνουνε στο γυαλί γίνονται κάποιοι άλλοι για να εξυπηρετήσουν αυτό που κάνουν εκείνη τη στιγμή. Έτσι γι’ αυτό δεν έγινα τηλεοπτικό ρομπότ αλλά ο εαυτός μου. Είμαι αυτό που είμαι και στη ζωή μου».

Καθημερινά τον βλέπουμε να κάνει κομπλιμέντα στην Τζούλια Νόβα, τονίζοντας πόσο σέξι είναι. Έχει ενοχληθεί άραγε ποτέ η ξανθιά καλλονή;

 

«Η Τζούλια επειδή κάνουμε αρκετή παρέα εκτός πλατό, με ξέρει καλά και ότι της λέω πηγάζει μέσα από την προσωπική σχέση που έχουμε. Ασφαλώς δεν την ενοχλεί τα ίδια της λέω και στα καμαρίνια. Αν έπρεπε κάποιος να παρεξηγείται με αυτά που λέω στην Τζούλια είναι η γυναίκα μου επειδή κάνω κομπλιμέντα σε μία άλλη γυναίκα. Δόξα τω θεώ τις έκανα φίλες και έτσι γλίτωσα την παντόφλα».

Ρεπορτάζ: Μαλέλλη Δέσποινα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θωμάς Βασιλάκης παρουσίασε την πρώτη του ποιητική συλλογή και ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για το βιβλίο

Πολυχρονίδης: «Δεν αντέχεστε! Θα φωνάξω την Τζούλια Νόβα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top