Survivor: Η μητέρα του Σπαλιάρα για Χανταμπάκη, Ντάνο και τις 4.000 γυναίκες..."Ο Αγγελόπουλος μόνο ωραία μάτια έχει"

Όσα δήλωσε η μητέρα του μοντέλου

Survivor: Η μητέρα του Σπαλιάρα για Χανταμπάκη, Ντάνο και τις 4.000 γυναίκες..."Ο Αγγελόπουλος μόνο ωραία μάτια έχει"

Για όλους και για όλα μίλησε η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

Η κα Ευαγγελία  Σπαλιάρα εξέφρασε τη γνώμη της για τον Χανταμπάκη, τον Αγγελόπουλο αλλά και για τη δήλωση του γιου της, ότι κοιμήθηκε με 4.000 γυναίκες.

«Με στεναχώρησε Χανταμπάκης»

Με στεναχώρησε ο Στέλιος. Ήταν πολύ φίλοι με τον Γιάννη πριν μπουν στο παιχνίδι. Εγώ θα μιλήσω σαν μάνα πρώτα απ΄όλα. Όταν ένα παιδί συνεργαστεί με το δικό μου παιδί, φάνε από το ίδιο πιάτο, πιουν από το ίδιο ποτήρι, αυτό το παιδί θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν θα ήθελα λοιπόν να χαρακτηρίσω συμπεριφορές που βγήκαν μέσα από αντίξοες συνθήκες, πείνας, κακουχίας, δυσκολιών.

«Ο Αγγελόπουλος μόνο ωραία μάτια έχει»

Μόνο ωραία μάτια έχει ο Αγγελόπουλος. Ακόμα και αγριεμένος που κοίταζε προχθές το γιο μου, έχει ωραία πράσινα μάτια. Είναι ένα ωραίο παιδί με ανδρικά χαρακτηριστικά που αρέσουν στις γυναίκες.

Οι… 4000 του Σπαλιάρα

Κανείς δεν πάει με 4.000, χιουμοριστικά το δήλωσε ο Γιάννης... Δεν μου έκανε καλή εντύπωση αυτή η δήλωσή του, ήταν μια ανοησία. Εγώ έχω γνωρίσει περίπου 20 κοπέλες, που κατά καιρούς ήταν στο πλευρό του.

"Θεώρησα ότι το Survivor θα του κάνει καλό"

«Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκε όταν του έγινε πρόταση για το Survivor. Του είπα ''να πας αγόρι μου''. Ο Γιάννης έχασε τον πατέρα του πρόσφατα και αυτό τον κατέβαλε πολύ ψυχολογικά. Το παιδί ήταν συνέχεια μαζί μου στο νεκροταφείο, θεώρησα λοιπόν ότι το Survivor θα του κάνει καλό. Έπρεπε να τον βοηθήσω. Βέβαια, δεν ήξερα όλες τις κακουχίες που θα περνούσε εκεί μέσα. Ούτε ο ίδιος τις φανταζόταν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top