Survivor: Ο Τσανγκ κάνει κούνια στην Λάουρα και ο Κοκκινάκης της κάνει… ζήλιες (!)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν χάλασε το χατίρι στην Λάουρα Νάργες που ήθελε κούνια και παγκάκι ο Ορέστης Τσανγκ, αλλά τελικά αυτό ήταν κάτι που έκανε τον Κώστα Κοκκινάκη να… πρασινίσει από τη ζήλια του!

Συγκεκριμένα, ο «Μαχητής» άκουσε το αίτημα της Λάουρα και πλέον στην παραλία του Survivor που μοιράζεται η ομάδα του με τους «Διάσημους» υπάρχει μια κούνια.

Φυσικά, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν έκρυψε λεπτό τη χαρά και τον ενθουσιασμό της, αλλά ούτε και ο Κοκκινάκης έκρυψε τη… ζήλια του, μιας και πετούσε το ένα «καρφάκι» μετά το άλλο. Μάλιστα, την ενόχλησή του την «εντόπισε» και η ίδια η Λάουρα, η οποία τον ρώτησε γιατί κάνει… ζηλίτσες! (Δείτε το σχετικό απόσπασμα)

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα του Αγίου Δομίνικου ότι οι δύο παίκτες (Κοκκινάκης – Νάργες) έχουν έρθει κοντά και έχουν αναπτύξει μεταξύ τους ένα πιο στενό δέσιμο, μια πιο στενή φιλία (;).

Πώς φαίνεται αυτό;

Λάουρα και Κώστας περνάνε πολλή ώρα μαζί στην παραλία, ο φακός τους έχει καταγράψει πολλάκις να συνομιλούν μεταξύ τους, από ότι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Αλλά το πόσο έχουν ταιριάξει δυο τους φαίνεται και από άλλα σημεία: ο ένας προσέχει τον άλλο (κάτι που ήταν έκδηλο και όταν η Λάουρα έπαθε κρίση πανικού στο νερό), είναι ο υποστηρικτής της όταν εκείνη νιώθει άσχημα που χάνει σε αγωνίσματα και την παρηγορεί.

Σε αυτό προστίθεται και το ότι σε μια από τις τελευταίες ψηφοφορίες οι δυο τους αλληλοψηφίστηκαν, κάνοντας τους πιο καχύποπτους να λένε ότι αυτό έγινε μετά από… ενδοσυνεννόηση προκειμένου να βγουν προτεινόμενοι 4 και όχι 3 παίκτες. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι σενάριο, αλλά πραγματικότητα, μάλλον έχουμε μια υποομάδα μέσα στην ομάδα!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top