Survivor: Οι μυστικές συζητήσεις και οι νέες συμμαχίες- Αλλάζουν οι στρατηγικές και ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης

Το star.gr "βλέπει" τι φέρνει η ένωση των δύο ομάδων

Survivor: Οι μυστικές συζητήσεις και οι νέες συμμαχίες- Αλλάζουν οι στρατηγικές και ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor, ημίχρονο… δεύτερο! Μετά το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, το παιχνίδι μπαίνει σε νέα βάση και ένας νέος αγώνας επιβίωσης ξεκινά!

Μπορεί οι Διάσημοι και οι Μαχητές πλέον να μένουν στην ίδια παραλία, ωστόσο, για κάποιο διάστημα θα «μάχονται» ως ομάδες, μέχρι το παιχνίδι να γίνει… ατομικό!

Έτσι, οι 13 παίκτες που βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο θα προσπαθήσουν να κάνουν νέες συμμαχίες αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις στρατηγικές αλλά και τις ισορροπίες.

Οι… κρυφές διαθέσεις Βαλαβάνη-Αναγνωστόπουλου

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από το τετ-α-τετ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη- ήταν στην κλίκα των «πέντε» από την οποία αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος- και του Κώστα Αναγνωστόπουλου αλλά και από τη συζήτηση του Ορέστη Τσανγκ με τους Γιώργο Χρανιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιάννη Σπαλιάρα.

Η αθλητικογράφος, η οποία από την ομάδα των Διασήμων είναι πιο κοντά με τον Μπο και την Λάουρα, έβγαλε τα φτυάρια με τον πρώην μισθοφόρο, ο οποίος έχει μια άτυπη συμμαχία με τα δύο κορίτσια των Μαχητών, την Ελισάβετ και την Σάρα.  

Οι δυο τους αντάλλαξαν… απόψεις για τον Γιάννη Σπαλιάρα ενώ έβαλαν στο «τραπέζι» και τον Ντάνο, δείχνοντας τις διαθέσεις τους.

Η «έξυπνη» ψηφοφορία των Διασήμων και η ψιθυριστή συζήτηση Τσανγκ με Χρανιώτη- Ντάνο- Σπαλιάρα

Την ίδια ώρα στο πάρτι της ένωσης ο Ορέστης Τσανγκ συζητούσε ψιθυριστά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο είχε έρθει κοντά από τα castings, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα για το πώς έστησαν οι διάσημοι την τελευταία ψηφοφορία, εξηγώντας μάλιστα πόσο έξυπνη την βρήκε.

Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor είχαν βγει υποψήφιοι για αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Ήταν η πρώτη φορά που η κλίκα των Διασήμων δεν ψήφισε σύσσωμη τον Ντάνο και σύμφωνα με το… σκεπτικό του Ορέστη Τσανγκ (που είναι και σωστό) ήταν μια πανέξυπνη κίνηση στρατηγικής.

«Ήταν πολύ έξυπνη ψηφοφορία από τον Κώστα. Πολύ έξυπνη ψηφοφορία. Δεν υπήρχε άλλη περίπτωση να μείνουν στο παιχνίδι και ο Κώστας και η Λάουρα. Αν δεν είχε ψηφίσει τη Λάουρα και η Λάουρα δεν είχε ψηφίσει τον Κώστα, θα την έβγαζες εσύ και μετά ο Μπο δεν θα ψήφιζε τον Λάμπρο αλλά τον Κώστα» είπε αναφερόμενος στον Χρανιώτη που είχε τότε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Οι κλίκες που πιθανότατα να διαμορφωθούν

Από αυτό μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι η Λάουρα Νάργες πέρα από την «συμμαχία» της με τoν Μπο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη «κουβαλάει» μαζί της και τον Κώστα Κοκκινάκη. Εάν η Ευρυδίκη τα βρει και με τον πρώην μισθοφόρο στην παραλία του Αγίου Δομίνικου θα δημιουργηθεί μια μεγάλη κλίκα η οποία θα αποτελείται από τις τέσσερις γυναίκες και τους άνδρες που είναι πιο κοντά, δηλαδή Κοκκινάκη, Μπο και Μισθοφόρο.

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Μπο, ο οποίος φαίνεται να πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Ντάνο. 

Πέρα από αυτή τη μεγάλη κλίκα όμως, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί και μια δεύτερη. Ο Γιώργος Χρανιώτης θα ξαναβρεθεί με τον παλιό του φίλο, Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος, όπως έχει φανεί όλο αυτό το διάστημα, από την ημέρα που μεταφέρθηκε στους Μαχητές, είναι κοντά με τον Ορέστη Τσανγκ.

Από την πλευρά του ο Κινέζος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θα βρεθεί ξανά  με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο είχε δεθεί, όπως σας γράψαμε και παραπάνω από τα castings, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟ STAR.GR O ΓΟΥΙΛΙ) ενώ ήταν από τους τέσσερις συμπαίκτες του που δεν τον είχε ψηφίσει για να πάει στην ομάδα των Διασήμων.

Οπότε είναι πολύ πιθανό οι σύμμαχοί του στο παιχνίδι να είναι οι παραπάνω αλλά και οι «Μαχητές» κολλητοί του, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Παράλληλα, ο Μάριος φαίνεται να «δένει» με τον Χρανιώτη, ειδικά μετά την αντιπρόταση του τελευταίου στο διαγωνισμό καραόκε, όταν και του εξασφάλισε ουσιαστικά το έπαθλο, με την παρέμβασή του.

Οπότε η εν λόγω κλίκα είναι πολύ πιθανό να αποτελείται από τα παραπάνω έξι άτομα, εκτός και αν και αυτοί «διασπαστούν» προκειμένου να βγάλουν από το παιχνίδι τον Ντάνο. Πράγμα καθόλου απίθανο! 

Φυσικά όμως, εαν γίνει αυτό, θα λογαριάζουν χωρις... το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο, όπως έχει δείξει μέχρι τωρα, κρατάει με νύχια και με δόντια τον Ντάνο στο reality επιβίωσης.

Της Στέλλας Αθανασάκη/  email: sathanasaki@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top