Το βίντεο του Χρυσού Οδηγού στα πρώτα 10 του ελληνικού YouTube

Συνεχίζει να πρωτοστατεί στο digital περιβάλλον!

Η Google ανακοίνωσε τη λίστα YouTube Ads Leaderboard για το 2ο εξάμηνο του 2016, με το Χρυσό Οδηγό να είναι κάτοχος ενός από τα top 10 διαφημιστικά videos της Ελλάδας για το συγκεκριμένο διάστημα!

Μερικά από τα κριτήρια της Google για την κατάταξη στη συγκεκριμένη λίστα, που τιμά τις 10 κορυφαίες δημιουργικές διαφημίσεις της Ελλάδας, είναι το νούμερο των views του εκάστοτε video καθώς και άλλα engagement metrics, όπως το audience retention.

Η διακεκριμένη διαφήμιση, η οποία δημιουργήθηκε από τη διαφημιστική Another Circus, αναφέρεται στη δυνατότητα που παρέχει ο Χρυσός Οδηγός για ηλεκτρονική κράτηση, ραντεβού ή παραγγελία σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις και έχει ξεπεράσει τα 158.000 views στο YouTube με πάνω από 82.000 λεπτά θέασης!

Ο Χρυσός Οδηγός, ιδιαιτέρως χαρούμενος για την αποδοχή και την αγάπη του κοινού για τη συγκεκριμένη αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διαφημίσεις του, συνεχίζει να πρωτοστατεί στο digital περιβάλλον!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top