O «Διάσημος» που θα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ είναι… - Τι λένε τα ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ;

Έτσι ψήφισε το κοινό

Αποχώρηση μεν, ένωση δε! Αυτό περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor.

Φυσικά, το «καυτό ζήτημα» είναι ποιος «Διάσημος» θα φύγει από την παραλία και θα αρχίσει σιγά – σιγά να κάνει βαλίτσες για να γυρίσει Ελλάδα κοντά στα δικά του πρόσωπα.

Και όταν ο κόσμος «διψάει» να μάθει τι τελικά θα συμβεί, δεν γίνεται να μην υπάρχουν spoiler – επίσημα ή ανεπίσημα!

Με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης και Λάμπρος Χούτος, ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» το πρωί της Πέμπτης, ο Λάμπρος είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ενώ σίγουρο είναι ότι – για ακόμα μια φορά – ο Ντάνος δεν το «κουνάει» από εκεί, μιας και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πάρει το ποσοστό θετικών ψήφων που αγγίζει το 71%, ο Κώστας Κοκκινάκης 13% και η Λάουρα Νάργες με 10% και 6%, ο Λάμπρος Χούτος που φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι!

Βέβαια, υπάρχει και η φήμη ότι αυτή τη φορά η αποχώρηση θα είναι γυναικεία υπόθεση και ήρθε η ώρα για την Λάουρα να κουνήσει το μαντήλι στους συμπαίκτες της.

Μιας και το θέμα με τα spoiler έχει πάρει τέτοια μορφή, που κανείς πια δεν ξέρει τι να πιστέψει και ποιον να εμπιστευτεί, μένει να δούμε επί της οθόνης τι μέλλει γενέσθαι στον Άγιο Δομίνικο…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top