Στέλιος Χανταμπάκης: Τι είχε δηλώσει αποκλειστικά στο star.gr μια ημέρα πριν μπει στο Survivor

"Εύχομαι να αρέσει στον κόσμο ο χαρακτήρας μου" είχε πει

Στέλιος Χανταμπάκης: Τι είχε δηλώσει αποκλειστικά στο star.gr μια ημέρα πριν μπει στο Survivor

Πριν την συμμετοχή του στο Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί στο χώρο της showbiz. Πειραχτήρι και επίμονος πλακατζής.

Αν και δεν ήταν πάρα πολύ γνωστός επειδή η πορεία του στην TV ήταν μικρή, είχε πολλούς followers στο Instagram (πάνω από 100.000) ενώ πρωταγωνιστής στο προφίλ του δεν ήταν άλλος από τον γλυκούλη γιο του, τον 3χρονο Μανώλη, ο οποίος έκλεβε συνέχεια την παράσταση.

Μια ημέρα πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, το μοντέλο- παρουσιαστής, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο star.gr για την απόφασή του να πάρει μέρος στο Survivor και να αποχωριστεί για λίγους μήνες την οικογένειά του, την οποία τόσο πολύ λατρεύει.

Το όνομά του ήταν έκπληξη καθώς δεν ήταν στην αρχική λίστα με τους συμμετέχοντες που είχε βγει στο «φως» της δημοσιότητας,  μέχρι φυσικά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ.

Όπως μας είχε εξομολογηθεί ο ίδιος,  ήταν πολύ χαλαρός, καθώς την απόφαση την πήρε τελευταία στιγμή, με παρότρυνση μάλιστα της γυναίκας του Όλγας Πηλιάκη.

Αυτό βέβαια που τον ένοιαζε πιο πολύ ήταν να αρέσει στον κόσμο ο χαρακτήρας του. Επεδίωκε δηλαδή το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που κατάφερε, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

«Είμαι πολύ ήρεμος. Δεν είμαι σε κανένα mood Survivor, σε κανένα mood ανταγωνιστικό. Όλα καλά! Εγώ το βλέπω πιο πολύ σαν δουλειά. Ότι είμαι στην τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου, είναι αυτό που κάνω και το αγαπάω και θα συνεχίσω να το κάνω. Όσο καιρό και αν κάτσω ο κόσμος θα καταφέρει να δει ακόμα περισσότερα πράγματα από εμένα και εύχομαι να αρέσει στον κόσμο ο χαρακτήρας μου υπό όλες τις συνθήκες και τις καταστάσεις» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη στο star.gr...

Tης Στέλλας Αθανασάκη 
e-mail: sathanasaki@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top