Πάει... Survivor η Μελέτη: ΟΛΟ το παρασκήνιο στο star.gr

ΟΛΟ το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ

Πάει... Survivor η Μελέτη: ΟΛΟ το παρασκήνιο στο star.gr

Γιατί να υπάρχει εκπομπή Survivor μόνο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή (κάτι που αναμένεται μετά τις γιορτές του Πάσχα να αλλάξει, μιας και όπως έχετε διαβάσει στο star.gr η Πέμπτη «κόβεται»);

Αυτή ήταν μια απορία που έχουν όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ και μάλλον την ίδια ιδέα είχαν και οι ιθύνοντες του καναλιού!

Για το λόγο αυτό, προστίθεται στο πρόγραμμά του, μια νέα εκπομπή στο τιμόνι της οποίας θα βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη. Η είδηση αυτή, αν και κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια από το βράδυ της Πέμπτης, επιβεβαιώθηκε από τον σταθμό του Φαλήρου μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

«Το παιχνίδι φαινόμενο που λατρεύουν οι τηλεθεατές αποκτά τον Απρίλιο τη δική του εκπομπή», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, είναι πιθανό να τη δούμε στους δέκτες μας ακόμα και από τις 18 Απριλίου – αν τελικά το κανάλι προλάβει να κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και να στήσει το νέο του «τηλεοπτικό παιδί».

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί η ώρα προβολής της εν λόγω εκπομπής που έρχεται για να προβάλλει «παρασκήνια, παραλειπόμενα από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και γυρίσματα σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο», όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ. Στην περίπτωαη που είναι μεσημέρι, θα υπάρξουν αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού, ενώ είναι πολύ πιθανή η μετακίνηση της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ενδέχεται, όμως, να προβάλλεται και στη μεταμεσονύχτια ζώνη, μετά το "κανονικό" επεισόδιο του παιχνιδιού, όπως ανέφερε πηγή στο star.gr.

Για τις ανάγκες της καινούργιας εκπομπής, όπως μας αποκάλυψε η ίδια πηγή, η Ελεονώρα ενδέχεται να ταξιδέψει μέχρι τον  Άγιο Δομίνικο για γυρίσματα στα εξωτικά μέρη, αλλά και προκειμένου να  γνωρίσει από κοντά τους διαγωνιζόμενους. 

Φυσικά, η «έδρα» είναι στην Αθήνα, όπου την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει αρχίσει να στήνεται το στούντιο που θα φιλοξενεί τη… νεοσύλλεκτη στο κανάλι παρουσιάστρια και τους παίκτες του Survivor, που μετά την πρώτη στάση στο Ελευθέριος Βενιζέλος, θα κάνουν και ένα πέρασμα από το πλατό της εκπομπής!

Αν και κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Ειρήνη Κολιδά μπορεί από παίκτρια να γίνει… παρουσιάστρια στο πλευρό της Ελεονώρας, κάτι τέτοιο δεν έχει βάση, όπως μας διαβεβαίωσε άνθρωπος του σταθμού και η παρουσιάστρια θα είναι μόνο μια. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα πρόσωπα που «δοκιμάστηκαν» για τη θέση αυτή ήταν πολλά, αλλά τελικά… ο κλήρος έπεσε στην Ελεονώρα, που μέχρι στιγμής έχει δείξει πόσο φανατικά παρακολουθεί – και σχολιάζει το παιχνίδι – μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι το εν λόγω project, αυτή δηλαδή η έξτρα εκπομπή που βάζει το τηλεοπτικό κοινό ακόμα πιο «βαθιά» στο παιχνίδι συνοδεύει το Survivor, σε όποια χώρα προβάλλεται – δεν είναι δηλαδή ελληνική «πατέντα».

Μέσα στις επόμενες ημέρες, όλα όσα αφορούν σε αυτό το τηλεοπτικό προιόν που ακόμα δεν έχει «βαφτιστεί» θα γίνουν γνωστά…

Stay tuned!
 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top