«KOBETAI» το Survivor: Τι αλλάζει μετά το Πάσχα στο ριάλιτι;

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα φέρει μαζί της… μεγάλες αλλαγές!

«KOBETAI» το Survivor: Τι αλλάζει μετά το Πάσχα στο ριάλιτι;

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή, τέσσερις από τις επτά ημέρες της εβδομάδας, όλοι (σχεδόν) μένουν μέσα και συντονίζονται με… Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας για πολλούς, ενώ για κάποιους ακόμα και η ίδια τους η «ζωή», μιας και όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλάνε, μέχρι και… μαλώνουν για αυτό.

Και ενώ σε πολλούς φάνηκε ως «όαση» η προσθήκη μιας ακόμα ημέρας προβολής του ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και έκανε μέχρι και ένα ακόμα τηλεοπτικό talent show (βλ. Star Academy) να αλλάξει ημέρα προβολής για να μην παίζει απέναντι στο «μεγαθήριο» που «τρελαίνει» τους μετρητές της Nielsen, τελικά ερχονται εκ νέου κι άλλες αλλαγές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, επεισόδια θα προβληθούν όπως όλοι γνωρίζουν αυτή την εβδομάδα, αλλά η Μεγάλη Εβδομάδα θα φέρει μαζί της… μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, «κόβεται» μια ημέρα προβολής του παιχνιδιού που παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης και αυτή δεν είναι άλλη από την Πέμπτη.

Έτσι, πλέον το τηλεοπτικό κοινό θα απολαμβάνει εικόνες εξωτικές στους δέκτες του μόνο Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή, όπως δηλαδή είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το παιχνίδι, όταν μας «πρωτοσυστήθηκε».

Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ μας "χάρισε" ακόμα μια πληροφορία: επεισόδιο θα προβληθεί Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και με μια μικρή «ανάπαυλα» λόγω... Πάσχα, τα επεισόδια (ξανα)ξεκινάνε από την Τρίτη του Πάσχα.

Οι αλλαγές στις ημέρες προβολής του ριάλιτι θα επιφέρουν αλλαγές και στη διαδικασία της αποχώρησης: με άλλα λόγια η αποχώρηση «μετακομίζει» την Τετάρτη, ενώ τα αγωνίσματα και οι δοκιμασίες «Μαχητών» και «Διασήμων» θα γίνονται κανονικά και δεν ενδέχεται να αλλάξει κάτι σε αυτά, ούτε στα έπαθλα φαγητού ή τις ασυλίες!

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε μιλώντας στο star.gr, άνθρωπος από τον ΣΚΑΙ, «τα επεισόδια της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένο από την αρχή ότι θα είναι περιορισμένα και είχαν προστεθεί λόγω του ότι θα υπήρχαν λιγότερα επεισόδια μέσα στην εβδομάδα του Πάσχα». Και η Πέμπτη θα σταματήσει να είναι ημέρα... Survivor μετά τις γιορτές, από τις 27 Απριλίου δηλαδή!

Βέβαια, τώρα – να προσθέσουμε εμείς – αυτή η αλλαγή θα «ξεκουράσει» κάπως και τους παίκτες, που πέρασαν δύσκολες στιγμές μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν.

Όσο για το πώς θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα οι… «επιβιώσαντες» στον Άγιο Δομίνικο; Το αρνί και το παραδοσιακό τραπέζι με όλα τα παρελκόμενα δεν είναι φυσικά στο πρόγραμμά τους. Αξίζει, δε, να προσθέσουμε ότι «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται όλες αυτές τις ημέρες που το πρόγραμμα θα πάρει «ρεπό» από τον τηλεοπτικό αέρα και τα επεισόδια θα προβληθούν από την επόμενη - του Πάσχα - εβδομαδα.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top