Το SPOILER της Δευτέρας: ΠΟΙΟΝ παίκτη «ΕΔΙΩΞΑΝ» οι «Διάσημοι» και τον... έστειλαν στους «Μαχητές»;

Τι λέει το ρεπορτάζ μας

Το SPOILER της Δευτέρας: ΠΟΙΟΝ παίκτη «ΕΔΙΩΞΑΝ» οι «Διάσημοι» και τον... έστειλαν στους «Μαχητές»;

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας, στο οποίο βλέπουμε αυτό που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστης Μαραγκουδακη σε πρωινή εκπομπή: θα γίνει μια ανακατανομή των ομάδων!

Αφορμή για αυτό ήταν το τροχαίο που είχε η ομάδα των «Μαχητών» και η αποχώρηση μετά από αυτό της Ειρήνης Κολιδά, κάτι που έχει χαρίσει ένα αριθμητικό «πλεονέκτημα» στην ομάδα των «Διασήμων».

Το… αριθμητικό ισοζύγιο θα επανέλθει μετά από το συμβούλιο που έχει λάβει χώρα στον Άγιο Δομίνικο την περασμένη Παρασκευή και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης θα παρακολουθήσουν το βράδυ.

Όπως είχατε διαβάσει στο star.gr, ο Μάριος θα επιστρέψει στην ομάδα του σε μερικές ημέρες και θα τον δούμε ξανά στον αγωνιστικό στίβο του παιχνιδιού – αυτό αναμένεται να το δούμε σε κάποιο από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Μέχρι τότε, όμως, οι τηλεθεατές του Survivor θα παρακολουθήσουν με «κομμένη την ανάσα» την δεύτερη – κατά σειρά – «μεταγραφή» στο εξωτικό νησί.

Μετά από ψηφοφορία

 η ομάδα των διασήμων θα κληθεί να ψηφίσει ποιον παίκτη θα στείλει στην αντίπαλη ομάδα, μέσα από κρυφή ψηφοφορία.

Οπως φάνηκε, η ψηφοφορία που έγινεμε τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιείται η ψηφοφορία αποχώρησης παίκτη, οι «Διάσημοι» «διώχνουν» από την ομάδα τους ένα παίκτη που πλέον θα ζει, θα τρώει και θα συνεχίσει τον αγώνα της επιβίωσης με τους «Μαχητές».

«Ανεπιβεβαίωτες πηγές κάνουν λόγο ότι ανάμεσα στις μεταγραφές που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης ίσως είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας ή ο Στέλιος Χανταμπάκης που πλέον θα αγωνίζονται ως "Μαχητές"»: Αυτό σας είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται ότι το star.gr επιβεβαιώνεται πλήρως μιας και αυτός που τελικά θα περάσει στην… απέναντι παραλία θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top