ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Survivor: Τι θα αλλάξει στις ομάδες μετά το τροχαίο!

Κανονικά την Κυριακή το επεισόδιο

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του σταθμού και απάντησε για το τι θα γίνει στο Survivor μετά το τροχαίο στην ομάδα των μαχητών και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά.

Η Ειρήνη αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και o Μάριος δηλώνει πως θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πώς θα γίνει αυτό, από τη στιγμή που έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα.

«Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε εδώ: Survivor: Οι ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το τροχαίο των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Η σημαντικότερη αποκάλυψη της κ. Μαραγκουδάκη ήταν η αλλαγή που θα γίνει στις 2 ομάδες. Η λύση να έρθουν καινούριοι παίκτες απορρίφθηκε καθώς θα είναι πιο δυνατοί σε σχέση με όσους συμμετέχουν ήδη, ενώ θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους αποδέχεται ή όχι ο κόσμος.

«Το βασικό μέλημα της παραγωγής είναι τα παιδιά να είναι καλά. Τα ίδια τα παιδιά μίλησαν με τους συγγενείς και έδειξαν ότι είναι καλά. Είναι επιλογή της Ειρήνης ότι ήθελε να αφήσει το παιχνίδι γιατί εμείς τους αφήσαμε στη δική τους επιλογή ότι θέλουν να κάνουν. Ο Μάριος θα μείνει. Παρ’ ότι τον είδατε να είναι πιο βαριά, τελικά είναι πιο βαριά η Ειρήνη, με τα πλευρά. Θέλει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η παραγωγή φέρθηκε άψογα στα παιδιά και αμέσως ήταν κοντά τους και τους παρείχαν ό,τι ακριβώς ήθελαν. Είναι σημαντικό ότι είχαν και εμάς στην Ελλάδα ενημερωμένους. Εμένα με πήραν αμέσως μόλις έγινε το συμβάν και πριν ακόμα καταλάβουμε ότι είναι καλά τα παιδιά» είπε η κ. Μαραγκουδάκη.

Διαβάστε εδώ: Μένει ή φεύγει η Ειρήνη Κολιδά στο Survivor; - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ στο συμβούλιο την απόφασή της

Η επόμενη μέρα στο παιχνίδι-Θα γίνει ανακατανομή των παικτών και θα σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες

«Πάμε όμως στην επόμενη μέρα. Ήδη έχει αρχίσει το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Πιο ήπιο βέβαια. Θα το δούμε την Κυριακή. Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά.»

 

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο star.gr- Τι είπε για το γιο του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top