Τροχαίο Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο star.gr- Τι είπε για το γιο του

"Η ομάδα τώρα θα είναι πιο φτωχή χωρίς την Ειρήνη και τον Μάριο"

Τροχαίο Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο star.gr- Τι είπε για το γιο του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν από τους "Mαχητές" του Survivor που τραυματίστηκε λιγότερο και κατάφερε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η Ειρήνη Κολιδά στο συμβούλιο του νησιού, ο νεαρός personal trainer ήταν εκείνος που την κρατούσε από την πρώτη στιγμή μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η μητέρα της Ειρήνης μετά το επεισόδιο του Survivor: Ήταν οδυνηρό να ακούω λεπτομέρειες από το τροχαίο της κόρης μου

Στο συμβούλιο του νησιού  ο ίδιος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τη σύγκρουση του βαν με το ΙΧ με τρεμάμενη φωνή και φανερά στεναχωρημένος. 

Το star.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, ο γιος του μίλησε με την μητέρα του την Πέμπτη.

«Ευτυχώς μάθαμε τα νέα πρώτα από τον Κωνσταντίνο και μετά από τα site. Mίλησε με την μαμά του. Οι μαμάδες μίλησαν κυρίως. Με ένα άτομο μίλησαν τα παιδιά.  Μας είπε ότι είναι καλά» ανέφερε.

Ο Γιάννης Βασάλος που παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο με κομμένη την ανάσα, όπως οι περισσότεροι, ανέφερε για τον Κωνστνατίνο:

«Βοήθησε τους συμπαίκτες του γιατί το παιδί δεν είχε τραυματιστεί. Είναι και σαν χαρακτήρας παιδί που αναλαμβάνει ευθύνες, που είναι ψύχραιμος, που θέλει να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Από ότι είδα και εγώ έπαιξε ένα πολύ θετικό ρόλο. Ήταν κάτι δυσάρεστο και ψυχολογικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Survivor: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε στο star.gr ο αδελφός του Μάριου- Μόλις σήμερα έμαθαν τα μαντάτα

Όσον αφορά στο τι θα γίνει στη συνέχεια με το ριάλιτι επιβίωσης;  "Και εγώ είμαι με ερωτηματικά για το τι θα γίνει με το παιχνίδι γιατί αυτά τα παιδιά που έχουν τραυματιστεί είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Η ομάδα τώρα θα είναι πιο φτωχή χωρίς αυτούς τους παίκτες." 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη
e-mail: sathanasaki@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top