ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η μητέρα της Ειρήνης μετά το επεισόδιο του Survivor: Ήταν οδυνηρό να ακούω λεπτομέρειες από το τροχαίο της κόρης μου

Τι δήλωσε στο star.gr/ Πρώτη ανάρτηση: 31-03-2017 00:35

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η μητέρα της Ειρήνης μετά το επεισόδιο του Survivor: Ήταν οδυνηρό να ακούω λεπτομέρειες από το τροχαίο της κόρης μου

Με μια ομαδική αγκαλιά αποχαιρέτησαν «Διάσημοι» και «Μαχητές» την Ειρήνη Κολιδά από το Survivor, η οποία όπως ανακοίνωσε μετά από ερώτηση που της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, αποχωρεί από το παιχνίδι και επιστρέφει Ελλάδα.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν το σημερινό συγκινητικό και ανατριχιαστικό θα μπορούσε να πει κανείς επεισόδιο ήταν και η μητέρα της personal trainer, Ευαγγελία, η οποία έμαθε κάθε λεπτομέρεια για το τροχαίο που έστειλε την κόρη της στο νοσοκομείο από την τηλεόραση.

«Το ήξερα από το μεσημέρι που μίλησα μαζί της ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr λίγα λεπτά μόλις είχε τελειώσει το επεισόδιο της Πέμπτης. «Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το πότε θα επιστρέψει. Δεν μου είπε. Εμένα αυτό που με ένοιαζε είναι να είναι το παιδί μου καλά. Από τη στιγμή που μου είπε ότι είναι καλά, δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο» και συμπλήρωσε: «Θα με ενημερώσει για τις λεπτομέρειες».

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε, η επικοινωνία της με την κόρη της ήταν μόνο μία σήμερα και «από αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει και πώς».

Οι περιγραφές που έκαναν οι «Μαχητές», στο επεισόδιο της Πέμπτης, ήταν κάτι παραπάνω από γλαφυρές και αυτό για εκείνη ήταν «οδυνηρό. Έπαθα σοκ και εγώ, όπως τα παιδιά. Τι έπαθαν στα καλά του καθουμένου;». 

Όσο για το πώς ένιωσε όταν άκουσε τι έζησε το παιδί της; «Για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Τι θέλετε να σας πω; Μητέρα είμαι κι εγώ, δεν μπορώ να ακούω έτσι το παιδί μου, είμαι χάλια, επηρεάζομαι με τα όσα ακούω, αναστατώνομαι», είπε.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top