MONO στο STAR: Η Ελένη Δάρρα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τα μυστικά των Μαχητών-Τι είπε η παίκτρια που έφυγε από το Survivor

Βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Δάρρα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την απόφασή  της να αφήσει τον σύζυγο και την κόρη της για να πάρει μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Θα πήγαινα και πάλι στο Survivor, είναι συγκλονιστική εμπειρία. Νομίζω ότι τόσο ο σύζυγός μου όσο και η 3.5 ετών κορούλα μου χρειάζονταν αυτό. Σε ότι αφορά την μικρή μου ήμουν υπερπροστατευτική, τρελαινόμουν με το παραμικρό, δεν την άφηνα να αναπνεύσει. Όσο έλειπα είδε πως είναι το να είσαι ελεύθερη κι εγώ να αφήνω το παιδί μου για λίγο».

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε πως σιτίζονται μόνο με καρύδες και πως από την παραγωγή δεν τους δίνουν κάτι. «Όταν τις πρώτες ημέρες είδαμε πως πέφτει πείνα συγκλονιστήκαμε».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος της αρέσει εμφανισιακά από τους Μαχητές είπε τον Kωνσταντίνο Βασάλο, ενώ από τους Διάσημους είπε τον Στέλιο Χανταμπάκη σημειώνοντας πως δεν θέλει να αδικήσει κανέναν.

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Η προσωπικότητά μου δεν φάνηκε, όχι όμως λόγω κάμερας. Είναι θέμα το πώς λειτούργησα εγώ με τις κάμερες. Νομίζω πως δεν είμαστε ο εαυτός μας 100%».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top