ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την ταινία «Ο μόνος επιζών»

Συντονιστείτε στο Star στις 23:30

Την περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής «ο μόνος επιζών» θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο Star, μόλις το ρολόι δείξει 23:30!

Υπόθεση ταινίας

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία ηρωισμού, θάρρους και προσαρμοστικότητας, η ταινία αφηγείται την απίστευτη ιστορία τεσσάρων Αμερικανών καταδρομέων του Πολεμικού Ναυτικού σε μια μυστική αποστολή στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα του Αχμάντ Σα, ενός υψηλά ιστάμενου στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα. Παγιδευμένοι στα ορεινά μέρη του Αφγανιστάν, απέναντι σε μια μεγάλη ετοιμοπόλεμη ομάδα Ταλιμπάν και σε ηθικά διλήμματα, που θα καθορίσουν τη ζωή τους, οι τέσσερις άνδρες καλούνται να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να μείνουν ενωμένοι στη μάχη μέχρι το τέλος. Πέντε μέρες αργότερα, μόνο ένας από αυτούς τους στρατιώτες θα μείνει ζωντανός.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο «Lone Survivor» του Αρχικελευστή Μάρκους Λούτρελ και του Πάτρικ Ρόμπινσον και αφηγείται τη δραματική ιστορία για το πώς μια απλή απόφαση επιφέρει αδιανόητες συνέπειες για αυτούς και όσους προσπάθησαν να τους βοηθήσουν.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ στις κατηγορίες «Καλύτερος Ήχος & Καλύτερο Μοντάζ Ηχητικών Εφέ».

Πρωταγωνιστές: Μάρκ Γουόλμπεργκ, Εμίλ Χιρς, Έρικ Μπάνα, Μπεν Φόστερ, Τέιλορ Κιτς
Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπέργκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top