«9 μήνες»: Η Δάφνη μπαίνει στο σπίτι του μπράβου του Σερέτη

Συντονιστείτε στις 17:45 στο Star

Ο Φαίδωνας διαφεύγει ξανά τον κίνδυνο από την αλλεργία και ο Άλκης καμαρώνει για το σχέδιό του, που θα του δώσει την προσωρινή επιμέλειά του. Πριν όμως προλάβει να το χαρεί, η Ηρώ του ζητάει να χωρίσουν. Ο Στέφανος προλαβαίνει τη συναυλία της Κρίστης, γεμίζοντας χαρά την Έλσα.

Η Θεανώ προσπαθεί να στηρίξει τη Σοφία στη νέα απογοήτευση που νιώθει για τον Μάνο. Ο Κίμωνας παρατηρεί αγχωμένος την Κρίστη, που δείχνει έτοιμη να καταρρεύσει πάνω στη σκηνή. Η «Θάλεια» απαντάει στο mail του Μάνου, γεμίζοντάς τον συγκίνηση με τα λόγια της. Η Δάφνη μπαίνει στο σπίτι του μπράβου του Σερέτη. Η Ελίζα ακούει ευτυχισμένη τον Αντρέα, που της λέει ότι ζήτησε διαζύγιο από τη Δάφνη.

Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να της χορηγήσει κι άλλη κορτιζόνη, κρυφά από τον Κίμωνα. Ο Άλκης εκφράζει στον Χρήστο τη δήθεν πικρία του για την Κρίστη, που δεν πρόσεξε τον Φαίδωνα και του έδωσε αλλεργιογόνο τροφή. Η Θεανώ βλέπει στα sites τα βιντεάκι που έχουν ανεβάσει, με τη Σοφία να παραληρεί. Ο Μάνος τηλεφωνεί στην Έλσα για να ψυχανεμιστεί πώς είναι η σχέση της με τον Στέφανο. Ο μπράβος του Σερέτη μπαίνει στο σπίτι του, την ώρα που βρίσκεται εκεί η Δάφνη. Η Κρίστη καταφέρνει να ολοκληρώσει τη συναυλία της, αλλά λιποθυμάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού. Ο Κίμωνας προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ο Άλκης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη για να την ενημερώσει για την κατάσταση του Φαίδωνα. Μετά από τις αλλεπάλληλες αναπάντητες κλήσεις, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Η Έλσα παίρνει μήνυμα στο κινητό της από τον Άλκη και ενημερώνει την Κρίστη πως ο Φαίδωνας είναι στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ. Η Δάφνη γυρίζει τρέμοντας στο σπίτι, αλλά δεν βρίσκει τον Αντρέα.

Η απογοήτευσή της είναι μεγάλη και αποφασίζει να στείλει μήνυμα στον Δημήτρη. Ο Αντρέας σβήνει από το κινητό του όλες τις φωτογραφίες της Δάφνης. Ο μπράβος του Σερέτη καταλαβαίνει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι του. Η Κρίστη φτάνει στο νοσοκομείο. Όταν ο Άλκης την ενημερώνει για το λάθος της να του δώσει κρέμα που περιείχε αμύγδαλο, εκείνη ξαφνιάζεται. Τότε και ο Κίμωνας και η Έλσα καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Στέφανος παίρνει άλλο ένα μήνυμα από τη Μυρτώ, αλλά αυτή τη φορά αντιστέκεται και αρνείται να συναντηθεί μαζί της. Ο Άλκης ηχογραφεί με το κινητό του την Κρίστη, που βγάζει την ενοχή της στον Φαίδωνα γι’ αυτό που έπαθε. Ο Μάνος βλέπει εφιάλτη με τη Σοφία να τον σκοτώνει. Η Κρίστη απολύει τη Στέλλα, καθώς από εδώ και πέρα θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά η ίδια με το μεγάλωμα του παιδιού, βάζοντας στην άκρη την καριέρα της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top