Μην χάσετε σήμερα την ταινία «Εντιμότατοι διαρρήκτες»

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

Μην χάσετε σήμερα την ταινία «Εντιμότατοι διαρρήκτες»

Μία αστυνομική περιπέτεια με τους Μόργκαν Φρίμαν, Αντόνιο Μπαντέρας, Ράντα Μίτσελ, Ρέιντ Σερμπεντζίγια και Ρόμπερτ Φόρστερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα παρακολουθήσουν όσοι συντονιστούν στις 21:00 στο Star.

Υπόθεση ταινίας

Ο Κιθ Ρίπλεϊ είναι ένας βετεράνος, έμπειρος κλέφτης, που ζει σύμφωνα με τον «ιερό» κώδικα των κλεφτών: «κάνε σωστά τη δουλειά, προστάτευσε πάντα τον συνεργάτη σου, μη δειλιάσεις και προς Θεού, ποτέ μα ποτέ μη συνεργαστείς με την αστυνομία». Το νέο σχέδιο του Κιθ είναι να βάλει στο χέρι τα δύο τελευταία αυθεντικά, πολύτιμα διακοσμητικά, ρώσικα αυγά Faberge, τα οποία φυλάσσονται με ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος του στη ρώσικη μαφία, που δεν ξεχνά ποτέ. Για την πολύπλοκη αυτή ληστεία συνεργάζεται με τον «συνάδελφο» Τζακ, έναν νεαρό, φιλόδοξο κλέφτη αλλά και με την πανέμορφη και παράλληλα πανέξυπνη, Άλεξ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που κάποιος, ή κάποια, σπάει τον κώδικα. Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια, λέει η παροιμία, τελικά όμως ποτέ δεν μπορείς να εμπιστευθείς έναν κλέφτη...
Η Μίμι Λέντερ ("Ολέθρια Σύγκρουση") σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Μόργκαν Φρίμαν και τον τρεις φορές υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, Αντόνιο Μπαντέρας, σε μια ταινία με πολλή δράση και συνεχείς ανατροπές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top