Η νέα ζωή του Θοδωρή Δρακάκη στην Τήνο

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα του ζωή στο κυκλαδίτικο νησί

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση ζει πλέον ο Θοδωρής Δρακάκης. Ο δημοσιογράφος του Star, μετά από 21 χρόνια καριέρας, βγήκε σε σύνταξη και πλέον ζει μόνιμα στην Τήνο.

Εκεί, τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Θοδωρής Δρακάκης μίλησε στην κάμερα για το λόγο που αγόρασε σπίτι στο εν λόγω νησί, τη νέα του καθημερινότητα, τις νέες του συνήθειες και ασχολίες στο κυκλαδίτικο νησί, αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον έκανε να δει τη ζωή αλλιώς.

«Είχα έρθει για τάμα και μετά ερχόμουν κάθε χρόνο και μου άρεσε ολοένα και περισσότερο. Πήρα ένα σπίτι και με αξίωσε η Παναγία να έρθω και να μείνω μόνιμα εδώ», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Όσο για το πώς είναι η μέρα του; «Άμα έχεις ζήσει στα τηλεοπτικά πλατό, το μόνο που έμενε ήταν να ζω έτσι. Και το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Ξυπνάω στις 5.30 το πρωί, κάνω τη βόλτα μου, μετά θα πιούμε με τον φίλο μου τις ρακές μας, τον καφέ μας! Θα γυρίσω σπίτι, θα χαζέψω στο ίντερνετ. Τηλεόραση βλέπω ελάχιστα, ταινίες μόνο», είπε ο Θοδωρής Δρακάκης.

Για την περιπέτεια υγείας του, αποκάλυψε ότι έπαθε έμφραγμα ενώ έλεγε δελτίο ειδήσεων. «Αισθάνθηκα έναν πόνο στο στήθος και ήταν η μοναδική φορά που στην αποφώνηση δεν είπα αυτό που έλεγα πάντα!», είπε.

Μάλιστα, κλέινοντας την συνέντευξή του, έκλεισε με την χαρακτηριστική φράση που έλεγε πάντα κλείνοντας το δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top