ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ Βερύκιου κατά Μουτσινά: Η απίστευτη μπηχτή για το «Ξαναδέστε τους»

Μπηχτές και καρφιά με την... τσίμπλα στο μάτι

Η σχέση τους είναι… ανύπαρκτη και αυτό επιβεβαιώθηκε (για ακόμα μια φορά) και το πρωί της Τρίτης. Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δήμος Βερύκιος μπορεί να βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αυτή του Alpha, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ένας χαίρει της συμπάθειας του άλλου.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Happy Day» ο δημοσιογράφος που είναι γνωστός για τον αιχμηρό του λόγο «πέταξε» ατάκα – «φωτιά» για τον παρουσιαστή του καναλιού, την ώρα που η συζήτηση κινούνταν γύρω από την καθημερινότητα των πρωθυπουργών της Ελλάδας μετά την ολοκλήρωση της πορείας τους στην ενεργό πολιτική. 

«Και ο Παπανδρέου τώρα βγάζει selfies με την Καλομοίρα και το Κατερινάκι μας (σ.σ. την Κατερίνα Καινούργιου). Όταν ήταν εδώ δεν τη θέλαμε, τώρα όμως...» είπε αρχικά και στη συνέχεια έριξε τη χαριστική βολή στο «Ξαναδέστε τους» και την εκπομπή του Μουτσινά, λέγοντας: «Και όταν ήταν εδώ, στον Alpha, δεν τα πήγαινε χειρότερα από τους τωρινούς». 

Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής; Κάτι ανάμεσα σε χαμόγελα και αμήχανα σχόλια με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι από τους πρώτους που «έπιασε» το «καρφί» και δεν θέλησε να το προσπεράσει έτσι εύκολα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top