«Δουλειά από μέσα» η ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν - Ύποπτος και ο σοφέρ της!

Ήταν ανάμεσα στους 17 συληφθέντες

Ύποπτος και ο σοφέρ της Κιμ Καρντάσιαν

Ήταν 3 Οκτωβρίου όταν η Κιμ Καρντάσιαν χαλάρωνε στο κρεβάτι της και ξαφνικά άκουσε το θόρυβο από τα βήματα των ληστών μέσα στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στο Παρίσι. 

Η Daily Mail έγραψε ότι η όλη επίθεση είχε «άρωμα» της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» μια συμμορία εγκληματιών που βρίσκεται πίσω από ληστείες κοσμημάτων εκατομμυρίων ευρώ, με τη δράση της να ξεκινά από το 1984.

Τα σενάρια σήμερα – και μετά τη σύλληψη 17 ληστών που φέρονται να βρίσκονται πίσω από την κλοπή των κοσμημάτων αξίας 10 εκατ. ευρώ – θέλουν, ωστόσο, να ήταν «δουλειά από μέσα».

Ανάμεσα στους υπόπτους, των οποίων οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν και ο 27χρονος σοφέρ της πληθωρικής τηλεπερσόνας.

Ο 27χρονος εργαζόταν για την Κιμ και την οικογένειά της όποτε βρίσκονταν στο Παρίσι. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο οδηγός της στο Παρίσι γνώριζε το πρόγραμμά της και όλες της τις κινήσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο αρχηγός της σπείρας είναι ένας 72χρονος ο οποίος γνώριζε την Κιμ και την οικογένειά της, ενώ το δίκτυο TMZ αναφέρει ότι η γαλλική αστυνομία ήθελε να γίνουν γνωστά τα πρόσωπα αυτών που εμπλέκονται στη «διάσημη» ληστεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top