Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη στην Μενεγάκη για την άγνωστη τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε το καλοκαίρι

«Πέρασα μια δύσκολη φάση από τον Απρίλιο και μετά, και επαγγελματικά και προσωπικά και μέσα μου γενικότερα»

Η Κατερίνα Καινούργιου  το μεσημέρι της Τρίτης, συναντήθηκε μετά από αρκετό καιρό με την Ελένη Μενεγάκη σε μια συνάντηση, που έβγαλε πολλές αποκαλύψεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για τα τηλεοπτικά της βήματα αλλά και το δύσκολο καλοκαίρι της, αναφέρθηκε και στη πρόταση που είχε δεχθεί από τον Θέμο Αναστασιάδη και τον ANT1.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πέρασα μια δύσκολη φάση από τον Απρίλιο και μετά, και επαγγελματικά και προσωπικά και μέσα μου γενικότερα. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να αναθεωρήσω κάποια πράγματα. Μου δόθηκε μια πολύ ωραία ευκαιρία και είμαι ευγνώμων στο Epsilon. Είχα και άλλη πρόταση αλλά επέλεξα συνειδητά το συγκεκριμένο. Είχα μια πρόταση από τον ΑΝΤ1 αλλά δεν το έχω ανακοινώσει. Είχα μια πρόταση από τον Θέμο Αναστασιάδη. Είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο ραντεβού, μια πρώτη γενική κουβέντα. Ήταν πολύ ωραία κουβέντα, είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ, τον εκτιμώ πολύ. Όμως, είμαι μια παρουσιάστρια που ήθελα να κάνω κάτι σε πρωινό και όταν συζήτησα με το Epsilon είπα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Είναι μια μεταβατική χρονιά για μένα και αργότερα δεν ξέρεις. Εγώ πιστεύω ότι ταιριάζω για λίγο πιο αργά, μια εκπομπή που να μπορέσω να εντάξω θέματα πιο γυναικεία, γύρω στις 10. Στις 4 δεν θέλω να ξαναγυρίσω, τελείωσε. Το έκανα το 4 τελείωσε. Δεν το θέλω το 4».

Παρακολουθήστε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top