Η Αποστολία Ζώη «έβαλε χέρι» στην Ναταλία Γερμανού – Τι ενόχλησε την τραγουδίστρια;

Όσα έγιναν σε εκπομπή το πρωί του Σαββάτου

Εορταστικές είναι σήμερα όλες (σχεδόν) οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» της Ναταλίας Γερμανού.

Καλεσμένη σε μια από τις τελευταίες εκπομπής της εκπομπής του Ε για το 2016 ήταν η Αποστολία Ζώη, η οποία στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού κλήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις.

Κρατώντας στο χέρι της ρακέτες με έτοιμες απαντήσεις το «Έχω» – «Δεν έχω», η τραγουδίστρια έπρεπε να απαντάει σηκώνοντας μια από τις δύο πλευρές στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, όταν η Ναταλία τη ρώτησε αν είχε ποτέ σχέση με συνάδελφο της, εκείνη φάνηκε να ενοχλήθηκε και να έρχεται σε δύσκολη θέση, μιας και οι απαντήσεις που ήταν διαθέσιμες ήταν σε ενεστώτα και όχι σε αόριστο!

«Δεν έχει αυτή την απάντηση! Έχει ‘έχω’ ή ‘δεν έχω’. Δεν έχει ‘είχα’ ή ‘δεν είχα’. Να προσέχετε τι ρωτάτε… αν είναι παρελθοντικό, αν είναι τωρινό…», είπε η Αποστολία Ζώη κοιτάζοντας την κάμερα, με την Ναταλία να σχολιάζει: «Α, μας βάζει και χέρι για τα αυτοκόλλητα, τρελαίνομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top