Christmas Special Week στο «Blind Taste»: Οι μικροί σεφ θα φτιάξουν κρουσανάκια με μήλο και μαρμελάδα!

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στις 16.25

Η Christmas Special Week συνεχίζεται στο «Blind Taste», όπου μικροί, επίδοξοι μάγειρες αναλαμβάνουν δράση για να μας χαρίσουν στιγμές αθωότητας, γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας!

Την Τετάρτη 21/12 (στις 16:25) ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχεται στην κουζίνα του «Blind Taste» τους τέσσερις νέους μικρούς,  χαρούμενους, γλυκούς, χαμογελαστούς παίκτες, που θα φορέσουν την ποδιά του «Blind Taste» και θα ετοιμάσουν μια κοινή συνταγή, κρουσανάκια με μήλο και μαρμελάδα!

 

 Ας γνωρίσουμε τους ξεχωριστούς μας παίκτες:

 

 

Γιώργος Ζαλούμης, 13 ετών

Ο Γιώργος είναι ωραίος τύπος, δεν μαγειρεύει πολύ αλλά είναι πολύ καλός γευσιγνώστης. Θα τα βγάλει πέρα με τα τρία κορίτσια της παρέας;

Αναστασία Λύτρα, 12 ετών

Η Αναστασία θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά ακόμα και τότε θα μαγειρεύει από χόμπι. Αγαπημένο φαγητό, το κοτόπουλο με μπάμιες, αγαπημένο γλυκό, που φτιάχνει, είναι οι βάφλες και οι κρέπες αλλά δεν της πετυχαίνει ποτέ το παντεσπάνι.
 

 

 

Φαίδρα Δάβαρη, 11 ετών

Η Φαίδρα είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τη μαγειρική και αγαπημένο της φαγητό είναι ο κιμάς και τα ρεβίθια. Είναι πρόσκοπος, κάνει στίβο και παίζει τρομπέτα γιατί της αρέσει η τζαζ μουσική.

 

Δανάη Γιαννάκη, 12

Η Δανάη πηγαίνει Α΄ Γυμνασίου, είναι σε επίπεδο που μαγειρεύει πλέον μόνη της χωρίς τη μαμά και κάνει ωραίες κρέπες. Ασχολείται με αγωνιστική ξιφασκία.

Γέλιο, χαρά, αγαπημένες γεύσεις των παιδιών και μυρωδιές των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή εβδομάδα, που ουσιαστικά δεν έχει νικητές και ηττημένους, αφού δεν υπάρχει το χρηματικό έπαθλο, που ισχύει για την κανονική ροή του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι καλύτεροι σεφ κερδίζουν από 2 ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στο παιχνίδι από ένα καλάθι με αγνά, ελληνικά προϊόντα.

 

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top