ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: με Φουρέιρα ή κάποιον άλλον στην Eurovision;

Οι επαφές και οι συζητήσεις ενόψει του ελληνικού τελικού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: με Φουρέιρα ή κάποιον άλλον στην Eurovision;

Τα πρώτα βήματα για τον ελληνικό τελικό κάνουν οι αρμόδιοι για την διοργάνωση, μετά το «ok» της EBU στη ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015 και το star.gr σου αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει!

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι δισκογραφικές εταιρείες έχουν ήδη προτείνει καλλιτέχνες για να πάρουν μέρος στον ελληνικό, μεταξύ των οποίων οι Otherview, Τάμτα, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μύρωνας Στρατής και Ελισάβετ Σπανού, ενώ σαββατιάτικο δημοσίευμα έκανε λόγο για απευθείας ανάθεση στην Ελένη Φουρέιρα.

Σχολιάζοντας το μπαράζ δημοσιευμάτων, άνθρωποι που ασχολούνται με την διοργάνωση τόνισαν στο star.gr ότι ουδεμία εκτενής συζήτηση έχει γίνει, ούτε συγκεκριμένα ονόματα καλλιτεχνών έχουν πέσει στο τραπέζι!

Με δεδομένο το ότι η EBU αφήνει στις χώρες να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξουν το τραγούδι που θα τις εκπροσωπήσει, άνθρωποι της διοργάνωσης μας εξήγησαν ότι έχουν αρχίσει τις πρώτες επαφές με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

«Είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Μιλάμε με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Μετά τις γιορτές θα “τρέξουν” όλα», μας ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος που εμπλέκεται ενεργά στη διοργάνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά, τόσο την ονοματολογία που ακούστηκε, όσο και τα περί απευθείας ανάθεσης.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στο star.gr και στέλεχος μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας: «έχουν γίνει επαφές, αλλά δεν έχει προταθεί κάτι συγκεκριμένο! Συζητήθηκαν ορισμένα θέματα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο», μας είπε χαρακτηριστικά.

Το τι μέλλει γενέσθαι με το τραγούδι που θα στείλουμε τον προσεχή Μάιο στη Βιέννη, δεν μένει παρά να κάνουμε... υπομονή για να το μάθουμε!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top