Τα… έχωσε στην τρόικα ο Ν. Χατζηνικολάου: «Είναι αποτυχημένοι καραγκιόζηδες»

«Πιέζουν για να διατηρήσουν τα προνόμιά τους στην Ελλάδα»

Τα… έχωσε στην τρόικα ο Ν. Χατζηνικολάου: «Είναι αποτυχημένοι καραγκιόζηδες»

​Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της τρόικας ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του κεντρικού ��ελτίου του Star, Νίκος Χατζηνικολάου από το μικρόφωνο της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real Fm.

«Δεν έχουν ύπνο αυτοί της τρόικας και έστειλαν έξι το πρωί το email στο υπουργείο Οικονομικών γιατί έχουν βαρυστομαχιά, τόσα που έχουν φάει από την Ελλάδα. Ετοιμάζονται βέβαια να σηκώσουν και τα υπόλοιπα. Η πολιτική τους έχει αποτύχει παταγωδώς, τα ποσοστά της ανεργίας και τα ποσοστά των λουκέτων στις επιχειρήσεις αν δει κανείς, καταλαβαίνει για πόσο αποτυχημένους καραγκιόζηδες μιλάμε», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, προσθέτοντας ότι για να διατηρήσουν τα προνόμιά τους στην Ελλάδα τα δίνουν όλα και κάνουν ότι μπορούν.

Όπως είπε ο εκδότης της Real News, το θέμα τώρα είναι πώς αντιδρά η χώρα και η κυβέρνηση.

«Η τακτική του καλού παιδιού δεν μας οδήγησε στο να μειώσουμε το χρέος και να φύγουμε από το Μνημόνιο. Παρόλο που πετύχαμε πλεόνασμα, η τρόικα προς το παρόν αθετεί την υπόσχεσή της για μείωση του χρέους», τόνισε.

Ο ίδιος πάντως εκτίμησε ότι παρά τη ζοφερή ατμόσφαιρα, θα υπάρξει συμφωνία με την τρόικα, καθώς οι δανειστές «μας εκβιάζουν για να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν πριν υπάρξει κυβερνητική αλλαγή».

Απευθυνόμενος μάλιστα στην ελληνική κυβέρνηση είπε:

«Σας εμπαίζουν, αλλά αν λίγο δείξετε ότι εννοείται αυτά που λέτε, θα έρθουν πίσω τρέχοντας και υποχωρώντας σε πολλά, γιατί αυτό που φοβούνται είναι να μην πληρωθούν τα ομόλογά τους που λήγουν σε λίγες μέρες και να μην κινδυνεύσει η ευρωζώνη που βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της».

Όσο για την αντιπολίτευση; Την χαρακτήρισε «παιδική χαρά», τονίζοντας ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα και θεωρούν ότι με ένα νεύμα τους θα τα καταφέρουν όλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top