Ξέσπασε ο Σεφερλής με δημοσίευμα για την υγεία του: «τους τρώει η μ…»

Πώς σχολίασε on air όσα γράφονται για εκείνον και την Έλενα Τσαβαλιά

Με το γνωστό του χιούμορ, αλλά και «καρφιά», σχολίασε on air ο Μάρκος Σεφερλής το δημοσίευμα που τον θέλει να πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας και την Έλενα Τσαβαλιά να σπαράζει από το κλάμα.

«Ακούτε δραματική μουσική… Πάμε στο θέμα που έχει ταλανίσει την οικογένειά μας τον τελευταίο μήνα», είπε ο ηθοποιός – παρουσιαστής και, με κόμπο στο λαιμό, διάβασε το σχετικό δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

Όσο ο Μάρκος διάβαζε τα… συγκλονιστικά που έγραφε το περιοδικό, η Έλενα Τσαβαλιά έκανε αναπαράσταση.

«Ακούστε αρρώστια που έχω και δεν το ξέρω! Πηγαινοέρχομαι Αθήνα – Θεσσαλονίκη! Είναι σοβαρό, έχει πεθάνει άνθρωπος από αυτό! Ευτυχώς, εμένα με τρώει η πολλή δουλειά, άλλους τους τρώει η μ… για το καλό ρεπορτάζ, όπως αυτό που γράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος», είπε ο Μάρκος και κατέληξε: «υπάρχουν περιοδικά, δεν θέλω να δείξω τον τίτλο του γιατί είναι ντροπή, που γράφουν κάθε βδομάδα για όλους μας απίστευτα πράγματα για να τα αγοράσετε και να διαβάσετε τις μπούρδες που γράφουν. Προσοχή! Μακριά από αυτά τα περιοδικά, είναι του Αντίχριστου, μακριά! Προσέχετε τι αγοράζετε, προσέχετε τι διαβάζετε!».

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή στο δημοσίευμα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top