Θα καταφέρουν να ελευθερώσουν τον Αρίφ στην «Προδοσία»;

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

Θα καταφέρουν να ελευθερώσουν τον Αρίφ στην «Προδοσία»;

​Με την αγωνία για τον Αρίφ να κορυφώνεται, αλλά και μία ευχάριστη έκπληξη για την Μπαχάρ, θα κυλήσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40!

Η Μπερίν καταλαβαίνει ότι έχει αδικήσει τον Χακάν με τη συμπεριφορά της και αποφασίζει να τον συναντήσει. Μετά από τη συνάντηση αυτή αναθεωρεί την άποψη της για τον πρώην σύζυγό της.

Στο μεταξύ, χάρη στον Μετέ, ο Σονέρ και ο Σουλεϊμάν εντοπίζουν το κτίριο όπου κρατείται ο Αρίφ και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τον απελευθερώσουν. Η Τζεμιλέ θέλει πάση θυσία να μπει στο κτίριο και να δει τον Αρίφ. Πράγματι τα καταφέρνει αλλά το θέαμα που αντικρίζει, είναι ανατριχιαστικό! Ο Μετέ υπόσχεται στη μητέρα του πως θα απελευθερώσει τον Αρίφ.

Ο Τουγρούλ χάνει το ένα του μάτι και, όταν μαθαίνει πως η υγεία του Αρίφ βελτιώνεται, για να πάρει την εκδίκησή του, αποφασίζει να τον βγάλει από το νοσοκομείο. Ο Σονέρ, ο Σουλεϊμάν και ο Μετέ βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους, ώστε να γλυτώσουν τον Αρίφ. Η προσπάθειά τους όμως δεν έχει την κατάληξη, που επιθυμούν και ο Σονέρ τραυματίζεται.

Την ίδια ώρα, η Μπαχάρ κάνει τεστ εγκυμοσύνης και τα αποτελέσματα αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτήν…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top