ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για το νέο look της Ζέτας Μακρυπούλια

Έκρυβε ΔΥΟ εβδομάδες το καρέ μαλλί προκειμένου να μην χαλάσει την έκπληξη

ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για το νέο look της Ζέτας Μακρυπούλια

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το νέο look της Ζέτας Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του «Just the 2 of us».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με καρέ μαλλί και ντυμένη στα μαύρα.

Ένας από τους στενούς συνεργάτες της, ο Γιάννης Μαρκετάκης αποκάλυψε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτησε την πλούσια ξανθιά κόμη της δύο εβδομάδες πριν το show βγει στον «αέρα», ενώ η ίδια όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε με… νύχια και με δόντια να κρύψει το νέο της look προκειμένου να μη χαλάσει την έκπληξη.

«Το έχουμε κάνει αρκετό καιρό πριν. Δεν έγινε την Τετάρτη. Κυκλοφορεί δύο εβδομάδες τώρα με πλεξουδάκια και ό,τι μπορείς να φανταστείς για να μην αποκαλύψει το νέο look» δήλωσε ο make up artist και hairstylist.

Όπως τόνισε ο ίδιος το καρέ είναι της μόδας, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η Ζέτα είχαν αποφασίσει να βγει στο "J2US" τελείως διαφορετική από το Dancing.

«Από τη στιγμή που συζητήθηκε να κάνει την εκπομπή, είπαμε να βγει με τελείως διαφορετικό στυλ, ύφος και εμφάνιση. Δεν θέλαμε να ακολουθήσουμε το παλιό concept. Θέλαμε να βγει ανανεωμένη, φρέσκια και σημερινή, οπότε είπαμε ότι πρέπει να γίνει και κάποια αλλαγή. Νομίζω ότι το μαλλί ήταν εύκολο έδαφος για να κάνουμε μια τέτοια μεγάλη αλλαγή» ανέφερε.

Όσο για τον φωτισμό στη σκηνή, παραδέχθηκε και ο Γ. Μαρκετάκης ότι είχε προβλήματα. «Υπήρχαν αρκετά προβλήματα με το φωτισμό. Θέλει δουλειά το φως για να δείξει 100% το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Νομίζω όμως live η Ζέτα ήταν πολύ εντυπωσιακή»

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top