Μαζί σε πρωινή εκπομπή Φαίη Σκορδά και Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Κωστόπουλος: «Τι έγινε; Όλοι υποψηφιότητα για πρωινό βάζουν;»

Μαζί σε πρωινή εκπομπή Φαίη Σκορδά και Γρηγόρης Αρναούτογλου;

​Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος είπε ότι θα μπορούσε να ξανακάνει πρωινό μιας και είναι τηλεπαρουσιαστής, σχολίασαν στο πρωινό του ΑΝΤ1 και του Mega, με τον Γιώργο Λιάγκα να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, και να κάνει… πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο!

«Αν θέλει να κάνει πρωιν�� ο Γρηγόρης, κάνω πρόταση στο Γιάννη Λάτσιο, του χρόνου να έρθει η ομάδα των Καρντάσιανς να κάνει το πρωινό που είναι πέντε φορές την εβδομάδα, και να πάει η δική μας ομάδα να κάνουμε τα Καρντάσιανς».

Έλα όμως που η Φαίη δεν πάει πουθενά:

«Από το πρωινό, δεν φεύγω!» δήλωσε η Σκορδά, με τους υπόλοιπους να της λένε ότι αν κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Γρηγόρη, θα πλακωθούν στο λεπτό, και το Λιάγκα να συμπληρώνει:

«Εντάξει το καταλάβαμε, θα φύγουμε οι υπόλοιποι».

Όσο για το πώς σχολίασαν τις δηλώσεις του Γρηγόρη στο πρωινό του Mega;

«Τι έγινε; Όλοι βάζουν υποψηφιότητα για πρωινό;» αναρωτήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως «ο Λιάγκας, το έχει πει, θέλει να κάνει και βραδινό. Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω βραδινό πριν 4 χρόνια ήμουν μόνος μου. Μετά ήθελαν όλοι να κάνουν βραδινό. Τώρα, θέλουν να κάνουν όλοι πρωινό!»

Στο τέλος βέβαια, πέταξε και τη σποντίτσα του για όσους θέλουν να κάνουν πρωινό, (ανάμεσα τους και η Ζέτα Μακρυπούλια), λέγοντας:

«Όλοι χωράμε! Εγώ θέλω άλλους 5-6 εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top