Έμυ Λιβανίου: «Ήταν ένα δύσκολο διαζύγιο. Μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά»

ΔΕΙΤΕ την εξομολόγηση της δημοσιογράφου

Έμυ Λιβανίου: «Ήταν ένα δύσκολο διαζύγιο. Μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά»

​Η Έμυ Λιβανίου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το τέλος του γάμου της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το διαζύγιό της.

«Ο γάμος τελείωσε. Ήταν δύσκολο το πώς τελείωσε. Ήταν δύσκολο διαζύγιο. Το δικό μου διαζύγιο δεν είχε σχέση με λαμπερά διαζύγια. Δεν ήταν κοινή συναινέσει, καθόλου λαμπερό και χαρούμενο ως προς όλα. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους».

Ακόμα εξομολογήθηκε:

«Μεγαλώνω τα παιδιά μόνη μου. Ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού οπότε πραγματικά τα μεγαλώνω μόνη μου».

Όταν ρωτήθηκε για το τι πήγε στραβά στο γάμο της, είπε:

«Πραγματικά δεν ξέρω. Κάποια στιγμή σίγουρα πρέπει να αγαπάς τον άλλον και να το δείχνεις και να αγαπάς πολύ τα παιδιά όταν υπάρχουν. Και όλα νομίζω πως μπορείς να τα βάλεις πίσω, αν δεις πως ο άλλος βάζει πάνω απ’ όλα τα παιδιά. Ξέρετε, όταν είναι όλα ήρεμα και η σχέση είναι μια χαρά και η οικογένεια λειτουργεί, τότε παραμελείς λίγο τα παιδιά, λες θα βγω και ένα βράδυ έξω χωρίς αυτά. Όταν όμως αρχίζει το πρόβλημα, τότε η μάνα είναι πάνω από τα παιδιά».

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε το διαζύγιό της, δήλωσε:

«Δεν πήγα σε ψυχολόγο, μόνο μια φίλη ρώτησα και διάβασα κάποια βιβλία. Έκανα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Είπα στα παιδιά μου αλήθειες, μόνο αλήθειες, τους μίλησα με μεγάλη ειλικρίνεια. Και πριν ήμασταν αρκετά μόνοι μας, γιατί ο σύζυγός μου έκανε πολλά ταξίδια και έλειπε. Και αυτό βοήθησε πολύ. Τώρα τελείωσαν όλα τα δικαστήρια. Βγήκαν όλες οι αποφάσεις. Ένιωθα την ανάγκη πως με τα παιδιά μου έπρεπε να γίνουμε μια δυνατή ομάδα και τα καταφέραμε. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top