ΤΕΛΟΣ από τον Real Fm ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Απολύθηκε το βράδυ της Παρασκευής μετά το τέλος της εκπομπής

ΤΕΛΟΣ από τον Real Fm ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Τέλος ο «Real Fm» για τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο οποίος απολύθηκε το βράδυ της Παρασκευής αμέσως μετά την εκπομπή του, με απόφαση της διοίκησης.

Την είδηση, επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ευχαριστώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία τους:

«Διευκρίνηση: Από τον Real απολύθηκα. Ο λόγος δεν έχει σημασία και αν θέλει ας τον πει η ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία».

kotrotsos.jpg
Η αλήθεια είναι πάντως, πως τα τελευταία επεισόδια που σημειώθηκαν όταν ο Σεραφείμ Κοτρώτσος παρουσίασε το βιβλίο του «Wolf-Gang» σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, είχαν προκαλέσει αρνητική εικόνα στους ακροατές και στο κοινό του, μιας και στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις», η οποία έκλεισε, και στους οποίους ο δημοσιογράφος χρωστά χιλιάδες ευρώ.

Αρκετοί από τους εργαζόμενους παραμένουν άνεργοι και απλήρωτοι. Χωρίς να σημαίνει πως στην απόφαση της διοίκησης πρυτάνευσε η παραπάνω εξέλιξη, η αλήθεια είναι πως το κύρος και το γόητρο του δημοσιογράφου, είχε τρωθεί από τα επεισόδια που έκαναν εκείνη την ημέρα το γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top