Ενέδρα σε αθλητικογράφο: τον έστειλαν στο νοσοκομείο για ράμματα

Δύο άγνωστοι τον χτύπησαν έξω από το σπίτι του

Ενέδρα σε αθλητικογράφο: τον έστειλαν στο νοσοκομείο για ράμματα

Θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του έπεσε ο αθλητικός συντάκτης Άρης Ασβεστάς, που δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής του σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Ο αθλητικογράφος επέστρεφε στο σπίτι μετά την εκπομπή του στον «Σπορ Fm», όταν δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν οκτώ ράμματα.

«Η επίθεση στον Άρη Ασβεστά είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου και της ελευθεροτυπίας. Είναι προφανές, πως οι ελεύθερες φωνές και απόψεις και τα σχόλια ενοχλούν και κάποιοι θεώρησαν ότι με τον τρόπο αυτό θα τις φιμώσουν, αλλά δυστυχώς για αυτούς επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και καταδικάζει την επίθεση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ανακοίνωση, εκτός από τον Άρη Ασβεστά, ανάλογες επιθέσεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε άλλους τρεις αθλητικούς συντάκτες.

«Όλα αυτά καταδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει και την επιχείρηση φίμωσης και χειραγώγησης του Τύπου που επιχειρείται από διάφορα κέντρα και δια της βίας», συνεχίζει ο ΠΣΑΤ και ζητά από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να πράξουν τα δέοντα, ενώ προαναγγέλλει πρωτοβουλία των Ενώσεων του Τύπου για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top