Η συγκίνηση της Αγγελικής Νικολούλη

«Με τα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας λείπει το τούνελ από την τηλεόραση»

Η συγκίνηση της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της, τα 17 χρόνια εκπομπής, τις υποθέσεις που κατάφερε να λύσει, τον χωρισμό από τον σύζυγο της.

Η δημοσιογράφος όταν είδε το αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασε η εκπομπή «ΜΙΛΑ» με την ίδια και τις πρώτες συνεντεύξεις που έκανε στο ξεκίνημα της καριέρας της συγκινήθηκε και έσκυψε το κεφάλι.

Το «φως στο τούνελ»

«17 χρόνια σερί έκανα εκπομπή. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα άμα θες να αντιμετωπίσεις την αλήθεια.17χρόνια εκπομπής δε φτάσαμε ποτέ στο εδώλιο. Το «τούνελ» μου λείπει γιατί βλέπω τώρα τα προβλήματα της κοινωνίας και μπορούμε να κάνουμε πολλή δουλειά και οι αστυνομικοί μου λένε ότι τους λείπω. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία να δω και από άλλες οπτικές γωνιές την εκπομπή μου. Αυτή η διακοπή με βοήθησε σαν επαγγελματία γιατί είμαι άνθρωπος που ψάχνεται. Είναι ωραίο να γράφεις. Μου άρεσε πολύ αυτό το ταξίδι. Το τελείωσα μέσα σε ενάμιση μήνα γιατί το έγραφα νύχτα που εμπνέομαι».

Τα περιστατικά που αντιμετώπισε

«Είχα διάφορα περιστατικά. Δεν είχα φόβο. Αν έμπαινα στο σπίτι μου με τον φόβο δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σαν ρεπόρτερ. Έχει τύχει να με ακολουθήσει αυτοκίνητο και μια φορά που έφευγα από τον ΣΚΑΙ ήρθε μπροστά μου στο αντίθετο ρεύμα μια μηχανή. Πήρα την αστυνομία και τον εντόπισαν λίγο πιο κάτω. Έχω περάσει τηλέφωνα στο κινητό, ώστε αν συμβεί κάτι να το αντιμετωπίσω. Και που είχα φύλαξη… ένα φεγγάρι μου άφησαν βόμβα στο αυτοκίνητο και με απείλησαν με το πιστόλι. Σκέφτηκα πως αντιμετωπίζω τον κίνδυνο και θα τα βγάλω πέρα μόνη μου».

Πως ρίχνει φως στο τούνελ;

«Εμπειρία, διαίσθηση, βαθιά εξονυχιστική έρευνα. Δεν είμαι αστυνομικός. Οι υποθέσεις αφορούσαν αγνοούμενους. Γύρω στη 1 το ξημέρωμα έβλεπα που με πάει η έρευνα, αξιολογούσα τα στοιχεία και τη νύχτα σκεφτόμουν»….

Η τελευταία υπόθεση πριν το κόψιμο της εκπομπής

«Φεύγοντας όταν σταμάτησε το τούνελ είχε 45% τηλεθέαση. Προσπαθούσαμε να φωτίσουμε την υπόθεση ενός παιδιού στην Κοζάνη που βρέθηκε δολοφονημένο. Ήταν σαν το παιδάκι 22 χρονών να έδειχνε τους δολοφόνους του. Θα συνέχιζα με πείσμα. Είναι κραυγαλέα υπόθεση. Έχω στην άκρη του μυαλού μου να ολοκληρωθεί».

Η υπόθεση του μικρού Άλεξ από τη Βέρ��ια

«Πήγα στο σχολείο για να δω το μαθητικό του περιβάλλον καλωδιωμένη και είδα την φονική παρέα. Παιδάκια 11-12 χρόνων. Τα αιφνιδίασα. Ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά, ειδικά με το ελληνόπουλο. Τον ρώτησα εάν τον είδε τον Άλεξ και παρόλο που είπε όχι αποδείχτηκε ότι και τον είδαν και μάλωσαν μαζί του. Και μου είπε “πιστεύω ότι τον πήραν τον χτύπησαν και τον εξαφάνισαν”. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά».

Ο χωρισμός από τον σύζυγο της μετά από 22 χρόνια γάμου

«Ήταν ένας γάμος που στηρίχτηκε στην αγάπη. Δεν υπήρχε άλλη λύση είμαι γυναίκα και άντρας. Είμαι μόνη μου. Μ’αρέσει και η μοναξιά μου ώρες ώρες. Ξαναβρήκα εμένα. Φρόντισα η μοναξιά να γίνει παραγωγική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top