Ζυγούλη- Ντορέττα- Μπόσνιακ: Τι γυμναστική κάνουν

Τα είδη γυμναστικής που διατηρούν τις διάσημες σε φόρμα

Η Κάτια Ζυγούλη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν καταφέρει μέσα στα χρόνια και διατηρούν τη σιλουέτα τους. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην υγιεινή διατροφή που ακολουθούν αλλά και τη γυμναστική.

Καινούργιου- Βανδή- Σκορδά: Τι είδος γυμναστικής προτιμά η κάθε μία

Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη που είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιών, προσέχει πολύ τη σιλουέτα της κάνοντας pilates αλλά και προπόνηση με ιμάντες TRX.

Οι pilates βελτιώνουν την αναπνοή και την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάνε τη γράμμωση και μακραίνουν τους μυς αλλά κάνουν και το σώμα μας πιο ευλύγιστο. 

Αυτό το είδος γυμναστικής σε συνδυασμό με την προπόνηση με ιμάντες TRX συσφίγγουν το σώμα και μας βοηθάνε να χάσουμε πόντους.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι και μητέρα 2 παιδιών, έχει βάλει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική και πιο συγκεκριμένα τις pilates. 

H ηθοποιός σύμφωνα με το περιοδικό YouWeekly προσέχει και τη διατροφή της περιορίζοντας το λάδι που βάζει στα φαγητά. Επίσης αποφεύγει τα τηγανητά και τις σάλτσες. 

Υβόννη Μπόσνιακ 

Ανάμεσα στις καλλίγραμμες γυναίκες της showbiz συγκαταλέγεται και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το μοντέλο που είναι και μητέρα ενός κοριτσιού κάνει pilates αλλά και γιόγκα.  Ανάμεσα στα πολλαπλά οφέλη που έχει η γιόγκα είναι πως βελτιώνει την υγεία των οστών.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top