Πες «αντίο» στην κυτταρίτιδα με αυτές τις δύο ασκήσεις!

Ασκήσεις υψηλής έντασης για καύση πολλών θερμίδων

γυναικα κανει γυμναστικη

Η εκτέλεση ασκήσεων υψηλής έντασης με χρήση του ίδιου του βάρος του σώματος μπορούν να ανεβάσουν αισθητά τους παλμούς της καρδιάς μας, βοηθώντας στην καύση πολλών θερμίδων και το χτίσιμο ενός γερού σώματος. 

7+1 ασκήσεις στο σπίτι για τις βροχερές ημέρες!

Κι αυτό μιας που μια τέτοια προπόνηση δυναμώνει ταυτόχρονα το μυϊκό και νευρομυϊκό σύστημα και σμιλεύει.

Ακολουθούν δύο χρήσιμες ασκήσεις που θα εκτελέσεις δίχως να χρειαστείς εξοπλισμό και που θα σε κάνουν να αποβάλεις σταδιακά την κυτταρίτιδα από το σώμα σου, συνδυαστικά με το τρέξιμο ή την άσκηση σε ελλειπτικό και ποδήλατο.

Πώς θα ακολουθήσεις το πρόγραμμα

Εκτέλεσε κάθε κίνηση με τη σειρά για 1 λεπτό, χωρίς να κάνεις κανένα διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων. Επανάλαβε και τις δύο ασκήσεις για δύο ή τρεις φορές.

Ανυψώσεις λεκάνης για τα χέρια, τον κορμό και τους γλουτούς

Κάθισε με τα πόδια σου τεντωμένα μπροστά στο σώμα σου και ανοιχτά στο φάρδος των γοφών. Ακούμπησε τις παλάμες στο έδαφος κάτω από τους γοφούς σου με τα δάχτυλα να κοιτάζουν προς τα πόδια σου. Στη συνέχεια ανασήκωσε τους γλουτούς σου πιέζοντας τα χέρια κάτω και φέρνοντας το πιγούνι προς το στήθος. 

Έπειτα λύγισε τα γόνατά σου σε ορθή γωνία και ανασήκωσε τους γοφούς σου μέχρι το ύψος των ώμων, εκτείνοντας το κεφάλι προς τα πίσω σου, έτσι ώστε να έρθεις σε στάση «τραπεζάκι». Επίστρεψε στην αρχική θέση, χωρίς να ακουμπάς τους γλουτούς σου στο έδαφος.

2 +1 ασκήσεις για να ανακουφίσεις τα πόδια σου από την καθιστική ζωή

Ημικαθίσματα με άλμα για τα πόδια τους γλουτούς και τον κορμό

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο φάρδος των ώμων και σφίξε τα χέρια σου σε γροθιές μπροστά από αυτούς. Έπειτα λύγισε τα γόνατά σου και κάνε ένα μικρό άλμα ώστε να προσγειωθείς στο αριστερό πόδι. 

Σκύψε από τους γοφούς σου και άγγιξε με το δεξί χέρι το έδαφος μπροστά από το αριστερό σου πόδι. Μετά αναπήδησε προς τα πίσω στην αρχική θέση. Επανάλαβε και αυτή τη φορά προσγειώσου στο δεξί πόδι. Συνέχισε, εναλλάσσοντας τα πόδια σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top