Ελένη Πετρουλάκη: Το μυστικό της για να απαλλαγείς από το λίπος στην κοιλιά

Μήπως να ακολουθήσεις τη συμβουλή της;

Ελένη Πετρουλάκη

Το ζήτημα κοιλίτσα" απασχολεί ιδιαίτερα τον fitness κόσμο, καθώς πρόκειται για μια "δύσκολη" περιοχή απώλειας λίπους, η οποία απαιτεί όχι μόνο εντατική άσκηση αλλά και συγκεκριμένη διατροφή.

Αυτές οι 5 τροφές ενισχύουν τον μεταβολισμό

Η Ελένη Πετρουλάκη, σε δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια διεξοδική αναφορά στο λίπος που εμφανίζεται στην κοιλιά, σημειώνοντας τόσο τους παράγοντες δημιουργίας του, όσο και το μυστικό για την πλήρη εξάλειψή του.

Σύμφωνα με την fitness expert το κοιλιακό λίπος είναι αποτέλεσμα:


1)Υπερκατανάλωσης τροφών

 


2)Ορμονικών διαταραχών . Η κορτιζόλη, γνωστή και ως ορμόνη του στρες, συνδέεται άμεσα με την υψηλότερη κατανομή του κοιλιακού λίπους.

3)Πρηξίματος και φουσκώματος. Οι καταστάσεις αυτές σχετίζονται με την υψηλή πρόσληψη νατρίου, την υπερβολική κατανάλωση υδατανθράκων, ενώ μπορεί να αποτελέσουν ένδειξη δυσανεξίας σε ορισμένα τρόφιμα.

4)Υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ

Ορμονικές διαταραχές: 5 τροφές που δίνουν λύση


5)Αυξημένου άγχους. Τα αυξημένα επίπεδα άγχους και η έντονη καθημερινότητα με την πολύωρη εργασία συνεπάγονται με λιγότερο χρόνο για υγιεινές συνήθειες, όπως ο ύπνος και η άσκηση.


Πώς να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος:
Όπως αναφέρει η γνωστή Ελληνίδα γυμνάστρια, για να παρατηρήσεις άμεσα αλλαγή στο σώμα σου δεν έχεις παρά να προσθέσεις στην διατροφή σου περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα συνδυάσεις με φυτικές τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες. Η αερόβια γυμναστική στην καθημερινότητα πρέπει να αποτελεί must επιλογή, ενώ είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις τον ποιοτικό ύπνο ως προτεραιότητα σου.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top